App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Inhandla till förskoledags

Hej, vår tjej börjar förskolan i slutet av augusti och vi ska om några veckor åka ner till Ullared o inhandla det som behövs. Har ni några tips ? Vad kände du/ni var viktigt att ha på förskolan ? Självklart kan man köpa i efterhand om man märker att något saknas, men tänkte i det stora hela. Har hittat listor på Google inför förskola men det känns som att det är lite väl mycket “onödigt”. Hon ska ju inte flytta hemifrån 😅

2022-06-23
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 17 månader

Mellie - tusen tack ! Super bra info !

2022-06-24
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 17 månader

Efter att ha jobbat på förskola och dagis så är det bästa bara att föräldrar packar kläder för alla väder. Gärna sånt som är lager på lager och extra av saker som mössor och vantar.
Sen underkläder! Man blir tokig på folk som inte har skickat med sina barn extra underkläder. Sockor blir blöta i hallen oavsett väder känns det som och underkläder blir blöta av små olyckor. Att inte kunna hjälpa barnen på med nya rena är så jäkla tråkigt. Där jag jobbade köpte vi in underkläder som vi markerade med förskolans namn på just för att många barn inte hade extra. Men det är också lika viktigt att ni som förälder fyller på eftersom i deras låda. Kolla vad som behövs mer av och bytas ut.
Flickor önskar ofta att dagis fröken fixar håret efter mössan så en egen borste och några hårslingor eller hårsnoddar är smart också :)

2022-06-24
Mellie
Mellie
Gravid i vecka 27

Tack så mycket !
Ska höra med de :)
Ja, hört att strumpor o annat gärna får egna ben 😅 så massa sånt blir det!

2022-06-23
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 17 månader

Fleecejacka, skaljacka, regnkläder, gummistövlar. Till kallare väder fodrade regnkläder, overall, mössa o vantar. Prata med förskolan annars så kan de säga vad de tycker behövs. Tänk på att det går åt en del vanliga kläder ifall de spiller eller har potträning o kissar ner sig så köp lite basplagg som mjukisbyxor, t-shirts o strumpor som du kan fylla på med på förskolan

2022-06-23
BFnov19
BFnov19
Gravid i vecka 40

Vi fick listor från förskolan med saker de vill att man ska ha där, en för varje årstid så kolla med förskolan hur de vill ha det!
Kan säga att listorna var ganska enorm 😂

2022-06-23
Idisen
Idisen
Barn på 1 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...