App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Liberos blöjor?

Vi kör på Libero touch 4 här hemma nu men har tidigare testat Libero Comfort men tycker att dem var mindre är touch, är det fler som har upplevt det? Funderar också på att pröva Libero Up & Go då det känns som det hade varit smidigt med byxblöjor men vad tycker ni, är det värt att testa byxblöjor istället för öppen till en 3 månaders?

2022-06-22
hannaa99
hannaa99
Bebis på 3 månader

En smaksak såklart men jag ogillar byxblöjor 😅 hade det förut nattetid men de bara läckte hela tiden. Och var så krångligt att byta i sängen om dottern kissat mycket. (Hon sover oftast när ja byter)
Så återgick till ICAs egna igen(öppen blöja), de är super ! Har aldrig läckt för oss, varken dagtid eller nattetid.

2022-06-26
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 17 månader

Vi upplever också att touch är något större än comfort. Vi kör dock med nr 7 och vår dotter som har de på natten nu är det ju sommar och hon dricker mer på kvällen så det är jättebra att den är större och hon är ju i en ålder då blöjan kan vara lite pinsamt framförallt när den ska på

2022-06-25
Julia_12
Julia_12

Jag upplever också liberos byxblöjor som mindre än de öppna. Har med förra barnet gått upp i storlek tidigare med byxblöjorna än med de öppna så har det löst sig. Minstingen på fem månader har för någon månad sedan börjat med byxblöjor dagtid. Han är otroligt sprattlig så det underlättar vid blöjbyte. Har tidigare upplevt att byxblöjorna läckt på natten så kör öppna då

2022-06-23
Chall
Chall

Vi testade precis byxblöjan av touch och den satt som ett smäck! Mycket bättre runt benen än den öppna. Dock har jag tyckt att touch var mindre än newborn i dom mindre storlekarna så vi varvade för att få till bästa passform.
Men det här om byxblöja - även om dom satt bra så har vi haft massa läckage. Dottern har som vana att bajsa väldigt mycket samlat på morgon och kväll och eftersom det är så vattnigt så läcker det genom materialet vid benen. Så om det fungerar eller inte beror kanske på vilket bajsmönster barnet har och vad det är för konsistens.

2022-06-23
SaraCB
SaraCB
Bebis på 3 månader

Vi använder libero touch 4 byxblöja, upplever dem mindre än dem med tejp 🙂 Funkar toppen för oss, inget läkage eller så.

2022-06-22
VirreVonkan
VirreVonkan
Bebis på 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...