App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Svullen mage

Hej! Jag går in i vecka 13 på fredag. Jag är KNALLsvullen om magen. I stort sätt från morgon till kväll, men värst på eftermiddagen/kvällen. Gravidmagen ska väl inte komma än på ett tag men mina vanliga kläder är bara att glömma. Jag bryr mig inte särskilt mycket om hur det ser ut utan snarare om att det är fruktansvärt oskönt. Kan man förvänta sig att svullnaden lägger sig? När då i så fall? 🤨

2022-06-20
Nyiforumet
Nyiforumet
Gravid i vecka 13

Jag har inget bra svar, tänkte bara säga att jag är i exakt samma situation som du.. Vi har inte berättat för någon att vi väntar barn men det börjar vara riktigt, riktigt svårt att dölja..

2022-06-20
Hoppaz
Hoppaz
Gravid i vecka 13

Det var/är exakt likadant för mig! Jag är i v16 nu och har varit svullen sen typ v9. Tidigt i graviditeten var jag konstant uppblåst och det såg ut som att jag var i 9e månaden. Kunde inte använda byxor alls och gick och väntade på att svullnaden skulle lägga sig men det hände aldrig. Nu är jag i v16 och min mage börjar synas mer som en gravidmage. Mitt tips är att köpa mjuka sköna byxor istället för att gå och vara obekväm i sina vanliga, för man vet inte om svullnaden lägger sig eller inte. Jag köpte mamma-byxor redan i v12 och har det eller klänning jämt, så skönt!!

2022-06-20
Smultronet_97
Smultronet_97
Gravid i vecka 16
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...