App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Fler som har Bf Februari 2023?

Tänkte starta en liten diskussionstråd där vi kan hjälpas åt och diskutera vår oro och lycka! Välkomna in. jag och sambon väntar vårt första barn med Bf på alla hjärtans dag. Vi har tidigare i år råkat ut för utomkvedshavandeskap samt 1 missfall i v8. Vi har försökt bli gravida i 1,5 år nu och hoppas det går vägen denna gången. Jag har mycket växtvärk, ömma bröst och mår illa från och till. Hur är det med er?

2022-06-19
Daniellakexet
Daniellakexet
Gravid i vecka 7

Håller tummarna för er ❤️ skönt det är bra än sålänge

2022-06-23
Isabellaw
Isabellaw
Gravid i vecka 8

Åkte in på ultraljud igår pga oro och smärta vänster sida. Eftersom att jag har den historiken som jag har så åkte jag in. Visade sig att fostret ligger helt i fas och är ca 4,5mm stort samt att man kunde se en gulesäck samt ett tickande hjärta. Känns jätte skönt men vågar inte andas ut då vi kunde se det förra gången också men det slutade i missfall kvällen efter.

2022-06-23
Daniellakexet
Daniellakexet
Gravid i vecka 7

Min mage är också otroligt uppblåst, mår illa mest konstant fast var förväntat då jag blir åksjuk på en gunga hehe. Jag och min sambo väntar vårt första barn och jag har haft stor oro att det inte kommer gå bra men peppar peppar är i vecka 7 (6+3) och bebisen ska komma runt mitten av februari. Är det bara jag som äter hela tiden?? Brukar skylla på tom mage när jag får kväljningar på jobbet, småäta hjälper inte och köpte åksjukearmband men det funkade inte heller så bra, någon som hittat dunder kur utan att köpa tabletter på apoteket?

2022-06-22
Isabellaw
Isabellaw
Gravid i vecka 8

Men grattis alla! Och vad spännande med ett tidigt ultraljud. Det kommer gå fort till den 30 juni.

Jag har också en svullen magen. Speciellt på eftermiddagarna. Verkligen som du beskriver. Gör både ont men framförallt tycker jag att det är jobbigt att behöva redan nu tänka på döljande kläder på jobbet tillexempel.

Men jag har som tur inget illamående som leder till kräkningar. Men att jag alltid nästan behöver äta något för att hålla illamåendet i schack. Sen har jag som ni skriver i symtom, molande värk, ömma och större bröst 🍒 Drömmer också massa mardrömmar.

Idag var jag på inskrivningssamtal, då vet jag i alla fall hur ett sådant besök går till. Allt gick väldigt bra och det kändes bra mellan mig och barnmorskan, vilket var skönt. För er som inte varit på ett första besök så var det lite provtagning av blod och urin samt samtal kring tidigare liv, alkohol, våld och framtida graviditet. Dock ser säkert att inskrivningssamtal olika ut. Men det kändes konstigt att boka in tider för nästkommande besök fram till och med oktober samt när ultraljuden ska vara. Med tanke på min konstanta rädsla av att detta inte alls ska gå vägen. Men tror att det blir som ni skriver. Mer verkligt att det verkligen är något därinne när man ser det på ultraljud. Barnmorskan sa dock att har jag kommit såhär långt som till vecka 8 och är fullt frisk så borde detta gå vägen, bara hoppas! Dock verkar ju inte verkligheten se ut så…..med tanke på flera av era berättelser nedan 💔

Nu sitter jag också och klurar på vad jag kan äta och inte på midsommar. Blir lite att tänka på nu 💭🍓☀️

2022-06-22
Fröis
Fröis
Gravid i vecka 9

Vad kul att läsa om andra som är lika långt gångna typ!
Jag och min sambo väntar vårt första barn och jag går in i v.8 idag! Vi har dock noll förväntningar då vi gått igenom två missfall tidigare i v.6 och v.8. Jag tror vi båda i ren självbevarelsedrift är inställda på att det ska gå åt pipsvängen även denna gång, men såklart hoppas vi på det bästa!

Mår illa under förmiddagarna, och sedan tar tröttheten över på eftermiddagen och kvällen. Ömma bröst och molvärk känner jag också av.

Ska på ul den 30 juni (v.8+1) så jag bara räknar dagarna nu för att förhoppningsvis få se ett litet hjärta som pickar. Fy fasiken vad vi kommer bli glada och lättade om allt ser bra ut!

Lycka till alla andra :)


2022-06-22
Kattis94
Kattis94
Gravid i vecka 8

Känns roligt oxå att där är många som äntligen plussat efter att ha försökt en längre tid! Och skönt att veta att man inte är ensam med att ha problem.
Förresten är där någon mer än jag som är extremt uppblåst? Min mage sticker ut och är otroligt hård vissa dagar! Vi snackar en kula man får i v20 kanske. Vet inte hur vi ska kunna dölja den över midsommar bara.

2022-06-22
Daniellakexet
Daniellakexet
Gravid i vecka 7

Spännande men så många BF i februari, hoppas det går vägen för er alla! Jag tycker också det är jätte jobbigt att inte ha någon mer än sambon att prata med, man blir lätt ensam i alla tankarna. Det känns helt overkligt att vi faktiskt väntar barn, de kommer jag nog inte förstå förens vi är i v 20 och Rul är passerat samt rörelserna är igång. Känns mer att om det är något jag väntar så är det missfall och inte barn. Hemskt att behöva känna så.
Roligt att ni plussade på bröllopsdagen! Blir en rolig historia att berätta sen när ni är redo att berätta för era nära och kära.
Ni får gärna uppdatera hur det går på ultraljudet! Lyckönskningar

2022-06-22
Daniellakexet
Daniellakexet
Gravid i vecka 7

Fröis: jag känner likadant, tittar på barnvagnar, pratar namn osv men är samtidigt livrädd att det inte ska gå vägen. Hur ska man hantera alla dessa känslor liksom?! Lycka till på inskrivningen imorgon, vi ska också på inskrivning imorgon! 😊

2022-06-21
Johannaba
Johannaba
Gravid i vecka 9

Åh älskar detta med flera som sammanstrålar över bf feb 23. Vi plussade på vår bröllopsdag. Jag skulle bara titta på morgonen om jag kunde dricka alkohol och det visade sig då vara ett litet frö i magen som gjorde att jag fick smyga hela bröllopet med alkoholfritt. Nu gravid i vecka 8, första graviditeten. Ett litet hallon säger en av gravidapparna 🥰 Bf i början på feb 23.

Det går verkligen upp och ner i känslor. Ibland är jag överlycklig och tittar på barnvagnar medan i andra stunder vågar jag inte tro att det är sant, eller att detta inte alls kommer gå vägen. Är så rädd för missfall. Det är så svårt heller när man inte kan dela detta med alla och bara skrika ut alla mina känslor och tankar.

Ska på inskrivningssamtal imorgon 22/6. Lycka till hörni ni som skrivit att ni ska på ultraljud! Hoppas ni alla ser ett hjärta ticka ❤️

2022-06-21
Fröis
Fröis
Gravid i vecka 9

Jag har bf 7/2 med vårt första barn. Efter 1 års försök. Vi sökte hjälp och visade sig att jag hade pcos så jag fick ta tabletter för ägglossningen.
Vi ska på vårt första ultraljud imorgon 22/6. Så nervös och rädd att där inte ska finnas något hjärtslag. Vågar inte tro på det förens vi fått se något.
Hade bara ömma bröst i början men nu för en vecka sedan började illamåendet och tröttheten, det är hemskt! Har inte behövt spy än, hoppas det förbli så :)
Grattis till alla!

2022-06-21
Godishjärta
Godishjärta
Gravid i vecka 8

Vi hade försökt i 2 år och skulle remitteras till IVF när jag plussade från ingenstans. BF 19 februari enligt BM.
Första barnet för mig, andra för sambon.
Började resan med att blöda i fyra dagar och antog det värsta men visade sig vara "normala" blödningar. Tagit tusen tester och nu visade de 2-3 veckor så hormonerna verkar öka och med det ett ökande illamående!:) dock glädjer jag mig åt varje symtom jag har efter starten 😁😍

2022-06-21
2ÅRSENARE
2ÅRSENARE
Gravid i vecka 7

Johannaba: då är ni ju nästan i samma situation som mig och sambon! Tog ut pstaven nov 2020 och när vi inte blivit gravida efter lite mer än ett år så ville vi gå vidare och kolla om där var något fel. På undersökningen Så fick vi reda på att vi var gravida! det slutade dock i utomkvedshavandeskap några dagar senare och fick akutopera bort äggledaren. Men bara tanken av att vi faktiskt kunde var magisk!! Stort grattis till er och hoppas det går vägen!

2022-06-21
Daniellakexet
Daniellakexet
Gravid i vecka 7

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2022-06-21
Daniellakexet
Daniellakexet
Gravid i vecka 7

Roligt att höra att vi ändå är några stycken som väntar spänt. Har ni bokat i ultraljud och inskrivningssamtal än? Vi har inbokat ultraljud nästa fredag och är då i 7+2. Vill bara att tiden ska gå fortare. Kräktes dock för första gången idag så antar att det är ett bra tecken! Jag har dock inte bokat inskrivning än då jag är trött på att behöva avboka dom pga missfall.

2022-06-21
Daniellakexet
Daniellakexet
Gravid i vecka 7

Stort grattis! Vi plussade för allra första gången förra veckan och jag kan inte tänka på annat. Håller tummarna för att allt ska gå bra

2022-06-20
Saraaaaaaa
Saraaaaaaa
Gravid i vecka 7

Jag och min sambo har också bf i februari 2023, första barnet. Jag har precis fått reda på att jag har endometrios och är därför jätteorolig över att det ska påverka graviditeten. Kan liksom inte glädjas förrän jag fått veta att det ser (så mycket det går att se…) okej ut.

2022-06-20
Haannaaaaa
Haannaaaaa
Gravid i vecka 7

Stort grattis och håller alla tummar för er nu! Jag har bf i början på februari, vårt första barn efter 2 års försök, en PCOS diagnos och behandling. Var dagar ifrån att starta vår IVF resa när jag plussade! Jag mår helt ok förutom extrem trötthet och lite illamående.

2022-06-20
Johannaba
Johannaba
Gravid i vecka 9

Vad kul! Grattis =) Håller tummarna för att de går vägen denna gång. Jag plussade igår, borde vara beräknad i slutet på februari. Mitt andra barn. Är otroligt trött, lätt illamående till och från och haft en hel del molande värk =)

2022-06-20
Mickis1
Mickis1
Gravid i vecka 6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...