App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Försöker med nr2 men det går bara inte...

Hej, Finns det några fler här som redan har barn men inte lyckas med ett till? När ska man söka hjälp? Kan man ens få hjälp när man "redan har ett"? Vi har försökt i 10 månader. Efter jag fick min dotter har min cykel varit generellt konstigare än innan. Innan henne var den 28-29 dagar nästan varje månad (utan p piller). Nu har den varierat mellan 25-35 dagar, vissa månader får jag supertydligt positivt ägglossningstest andra får jag inget resultat alls. Finns det fler som haft samma? Börjar bli rejält nedbruten och ledsen nu. Har försökt att tänka att det gick ju förut så det kommer nog. Men det börjar bli svårt.

2022-06-19
ememe92
ememe92
Barn på 2 år och 5 månader

Jag är ett exempel på att det kan kan ta tid. Vi försökte i 6 år innan vi fick till ett syskon. Sen tog det 5 år till nästa.

2022-06-22
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Man räknas tyvärr inte som ofrivilligt barnlös om man har ett barn..

2022-06-22
Idisen
Idisen
Barn på 1 år och 11 månader

Även fast ni redan har ett barn, tror jag man räknas som ofrivilligt barnlös efter man försökt i ett år och då har man även rätt att få hjälp. Ring kvinnohälsovården och fråga! ❤️

2022-06-21
Collan
Collan
Gravid i vecka 29

För oss var det jättesvårt att få till första så har inga förhoppningar att det blir ett till men vi försöker. Varje fall så får man inte hjälp via landstinget när man redan har barn men man kan söka privat och betala själva. Då kan man nog söka hjälp när som.
I vårt fall accepterar vi läget om det inte blir något då vi ändå känner oss så nöjda med vårt första mirakel. 😊

2022-06-19
Idisen
Idisen
Barn på 1 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...