App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bebis vägrar sova

Får panik. Bebbo har fått för sig att 25minuters naps är det nya coola och sov sammanlagt typ 2 timmar igår, han brukar snitta 4h dagssömn. Skoja inte med övertröttheten på den gossen. Idag verkar bli samma, men idag vägrar han somna ens från första början och vrålar i högan sky, har varit vaken i 3 timmar och vanligtvis pallar han i bästa fall 1, 5. Han är född 13/3, beräknad 1/3 så har svårt att se att det skulle vara språng 4 redan 😲. Är det fler bebisar som plötsligt bestämt sig för att det är sjukt tråkigt att sova och hur fasen ska en förtvivlad mamma göra?

2022-06-19
Johannar
Johannar
Bebis på 3 månader

Har du testat sjal eller bärsele? Eller sover han lika dåligt om det är på dig eller bredvid? Min gosse sover mycket bättre i sjal eller i vagnen om vi är ute.

2022-06-20
LynnHJ
LynnHJ
Bebis på 2 månader

Det kan vara temporärt i samband med utveckling eller så kan det tyvärr stanna längre. Min son sov 1-1.5 timme åt gången på dagarna fram tills han blev 3 månader och sen blev det kortare och kortare så han sover nu 30 minuter åt gången sedan typ 4 månader gammal då. Det händer tillfällen när han sover 1-1.5 timme men det går absolut inte att räkna ut, det bara blir så ibland men inte ens varje dag. Jag slutade bry mig att det kanske blir bättre med tiden, bara väntar på när han är stor nog att klara av 2 korta sovtillfällen för nu sover han 3ggr om dagen (8 månader) och det blir svårt att passa in de bra samtidigt som han blir övertrött om han sover 2ggr även om den ena blir lång.

2022-06-20
Amana
Amana
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...