App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Skriker som en galen

Hej, man som har panik över situationen. Sambo vill sova själv med sonen 16 månader. Helt ok. Varit så hela tiden. Menar hon inte får sova med mig vid sidan. Tror ej relevant. Hur som. När jag på kvällen (sällan, bara om hon jobbar kväll) nattat pojken så somnar han utan större problem för mig liksom han gör på dagen. Kvällen i sängen. Dagen går jag runt med i famnen och sjunger lite så sover han på 5-10 min. När sambo nattar, alltså nästan varje natt, så gallskriker pojken i upp till en timme. Inte alltid men rätt ofta. Tankar kring det? Fas? Det här har pågått egentligen hela tiden men främst sista månaderna, det märks ju mer nu eftersom pojken är alert i övrigt och nu förstår mer. Så man märker ju han skriker då liksom. Hunger är inte problemet. Han får i sig.

2022-06-16
David82a
David82a
Bebis på 15 månader

Så varför kan inte du fortsätta ta nattningarna och kanske inkludera mamma på sidan om? Nu har inte jag en sådan stor bebis så jag är verkligen inte hjälpen som kanske behövs men någon slags logik finner jag väl i detta.

Om han gallskriker vissa kvällar för att mamma nattar så känns det som att det är pappa han behöver just för nattningarna eftersom han blir lugn och somnar bra med dig som du skriver. Du skriver att Det är sällan kvällsjobb för hennes del så du nattar bara när hon jobbar kväll, men om du är hemma varje kväll så är det väl inget större problem att du nattar bebis när han skriker som värst. Tar över liksom, man stöttar ju varandra, skriker bebisen hos ena personen så lämnar man över till den andra en stund osv. Eller tänker jag fel här?

Och varför i allsindar får du inte sova bredvid henne och bebis? Väcker ni varandra, väcker du dem? Vad händer där? Hoppas det löser sig för er.2022-06-19
Sealadis
Sealadis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...