App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

resa

Resa med 3-4mån bebis Hej! Vi ska på semester, flyga i augusti med vår som kommer vara 4mån pojke. Vi undrar vad man borde ha med sig som kläder till ett land där vädret kan variera från 15grader till 32. vart kan man köpa kläder som är tunna? vilken solkräm föredras? På flyget (3h lång flygtid) tänkte vi ha öronskydd till honom. Har någon testat det, förslag på vilka i så fall?

2022-06-15
Sabii
Sabii
Bebis på 2 månader

Till mammatill8: ganska meningslös och ointressant kommentar! TS frågade inte om vad folk tycker om att de ska åka iväg på en resa... res inte med dina barn då om du anser att det är så oansvarigt? Sluta trolla.

2022-06-19
Hurricane
Hurricane
Gravid i vecka 26

Satsa på långärmade bodys i typ linne eller tunn bomull samt långbyxor och solhatt. Kan även vara värt att köpa uv dräkt och uvhatt för de tillfällen under dagen när solens strålar är riktigt starka. Även solkräm som typ Bioregena för baby. Kan nog även vara bra att säkerställa att bebis inte blir uttorkad så kolla med bvc om lämplig vätskeersättning som kan ges om det är riktigt varmt. Och se till att bebis håller sig sval och i skuggan. Tunna filtar och att inte hänga ngn filt över suffleten på vagnen eftersom det förhindrar att ny luft kommer in vilket gör att luften i vagnen inter syresatt. Ta även med Alvedon för bebis/barn ifall det skulle behövas då sådant inte alltid är lätt att köpa utomlands.

Till er som har åsikter om deras resa, lägg av. Alla får göra som de själva vill men viktigt att man tänker på vad som är bäst för barnet. Ni vet inte anledningen till varför de ska resa. Och frågan gällde ju vad de ska ha med sig till bebisen. Förmodligen för att de vill att resan ska bli så bra som möjligt för sitt barn.

2022-06-19
H1988
H1988

Enligt min åsikt ska man INTE resa med små kids, de blir lätt sjuka. Oansvarigt. De ska inte heller ha sol på sig.

2022-06-19
Mammatill8
Mammatill8
Bebis på 12 månader

Tänk på att så små bebisar inte ska vara i solen alls. Det är heltäckande kläder och skugga som gäller, inte solkräm 🙂

2022-06-18
Avokadon
Avokadon

När ni landar o lyfter ge han gärna nått o suga på som vatten napp mjölk så han slipper få ont i öronen , sen tips ta med kudde filt på flyget

2022-06-18
Elin0032
Elin0032
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...