App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Babyvakt att rekommendera med vibration

Jag är döv och väntar mitt första barn. Jag undrar vad ni kan rekommendera för babymonitor med vibration , ljus osv. För folk som har hörselnedsättning. Gärna med kamera också. Tacksam för hjälp där ute :)

2022-06-03
ElliSwen
ElliSwen
Gravid i vecka 19

The one and only babymonitor är neonate, den har både kamera, ljud, vibration, temperatur, varningar vid för varmt för kallt, och bra batteri! Det är två trådlösa enheter som du inte behöver wifi för, och de räcker typ 600 m från varandra (nu lämnar man ju aldrig bebis så långt ifrån men ändå). Kostar en slant, men den har räddat min vardag och är väl värd pengarna!

2022-06-30
CassandraB
CassandraB
Bebis på 4 månader

Nån som vet hur det funkar med andningslarm? Går det att koppla till telefonen med vibration osv??

2022-06-09
Marreel
Marreel

Hej!
Jag köpte en inomhus wifi övervakningskamera för några hundra på clasO och klistrade i sonen säng.
Kopplades smidigt med en app till telefon.
Min son kunder inte låta eller röra sig så jag behövde en känslig kamera.
Den reagerade på att han öppnade ögonen och rörde på munnen.
Mobilen vibrerade, skickade meddelande om den hörde ljud, uppfattade rörelse, finns mörkerseende på den så den fungerade dygnet runt.
Skit smidigt!

2022-06-06
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 17 månader

Hej vi har babyvakt Capidi och är jättenöjd. Den har bra ljusindikation, går att ställa in så den vibrerar, lång räckvidd och är liten och smidig att bära med sig.
Vi har denna till vårt första barn och köpte nya nu till andra barnet då vi fortfarande vill ha lite koll på äldsta pga förkyningsastma.

2022-06-06
Pippi36
Pippi36

Jag hör, men har en hörselnedsättning. Vi valde babymonitorn från Capidi. Den kan vibrera och visar med rött ljus i en skala från 0-6 hur mycket barnet låter! Och om ni har hörande bekanta eller släktingar så kommer de kunna använda den med, för det går att ställa in ljudvolym på den.

Den kostar litegrann, men jag älskar den!

2022-06-03
Elajni
Elajni
Bebis på 4 månader

Jag har babyvakt från IKEA som vibrerar på det högsta volymsteget. Tror den kostade bara 349kr. Någon vidare ljussensor finns tyvärr inte

2022-06-03
Chall
Chall
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...