App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Underhållning på morgonen

Hej vad brukar ni göra på morgonen med era bebisar? Jag känner inte att jag har orken att gå ut direkt på morgonen vid 6 tiden men min dotter hade nog gärna velat det då hon inte är nöjd på morgonen.. ge mig gärna tips på vad man kan göra tidigt på morgonen med bebis 😇

2022-05-29
Mariaaa
Mariaaa
Bebis på 11 månader

upp till ca 2 års ålder körde vi med "hemliga lådan" dvs varje kväll packade vi en låda med saker enligt en viss princip: 3 nya, 3 gamla, 3 favoriter.
Så 3 saker låg kvar sedan dagen innan, 3 favoritleksaker lades ner + 3 nya saker som verkligen kunde vara allt möjligt, tex:
Från dagen före låg det kvar en visp + en pekbok + tandborste + 3 leksaker som barnet gillar att leka med + 3 nya saker tex nyinköpt spade som inte varit utomhus + en tesilsklämma + en bit mjukt tyg.
Nästa dag fick 3 saker ligga kvar och sen 3 nya leksaker + 3 nya saker.

På morgonen kom barnet upp i vår säng och vi ställde lådan i mitten och hade svag belysning. Så kunde det ta allt från 10 min till 1,5 h att tröttna på det.
Köpte oss lite halvslummer i sängen alltså!
Tog typ 5 min att förbereda på kvällen, lätt värt det!

2022-05-29
solskensmamman
solskensmamman

Vi har en snart 9 mån bebis hemma som går upp vid 6. Vi har kört baby led weaning så han kan plocka i sig mat själv, så på morgonen får han äta något eget, typ grötpinnar, medans den som gått upp med honom äter - tar en del tid för honom att är själv så det fyller lite tid! Sen har vi typ "stationer" hemma med olika leksaker och böcker som vi flyttar honom mellan när vi är hemma så tröttnar han kan man göra nästa grej :) och sen såklart några YouTube videos vi kan titta på om mamma och pappa är alldeles för trötta någon gång :)

2022-05-29
SofSof
SofSof
Bebis på 9 månader

I den åldern brukade min dotter få springa runt i gåstolen en stund varje morgon, satte på lite barnmusik eller bolibompa baby på tv så hon röjde loss till det medan jag drack kaffe i soffan. 🥰
Sen ville hon ofta sova vid 9-10-tiden igen och då fick hon göra det i vagnen så passade jag på att ta en långpromenad då.

2022-05-29
Idisen
Idisen
Barn på 1 år och 11 månader

Min bebis blir 8 mån om 1 vecka och vi brukar också gå upp runt 06. Hon sitter mest och kollar på när jag dricker kaffe, leker med sina leksaker vid köksbordet. Ibland sitter vi i soffan och kollar på nyheterna. Hon brukar bli trött igen efter 1-2 timmar så då vilar vi och går ut efter det. Om hon är missnöjd brukar jag bara böra omkring på henne och ta det lugnt, kanske badar eller byter om. ☺

2022-05-29
Blomman21
Blomman21
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...