App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Litar inte på sambo

Hej! Jag behöver lite råd. Jag och min partner har en 10 månaders bebis. Redan när jag var gravid hade vi alltmer sällan sex då min partner tyckte det var "läskigt" och sedan sonen föddes har väl sexlivet varit nästan dött pga att jag har noll intresse. Sover hellre för jag är så jäkla trött bara för jag har tagit alla nätter med sonen sen han föddes samt haft en depression. Hur som helst. Under graviditeten fick jag av ren tur (eller otur?) se att min sambo vid ett tillfälle skaffat tinder och chattade med en tjej på hans mobil, vilket jag såklart ifrågasatte. Han tog då bort tinder enligt han själv. Sen glömde jag nästan bort det pga väntan på bebis. Efter sonen föddes hittade jag dock i höstas en kondom som ramlade ur min sambos jeansficka och nyligen upptäckte jag återigen att han hade tinder för en notis poppade upp på hans mobil. Såg även att han skrev med någon tjej tidigare.. vet inte hur jag ska göra eller vad jag ska säga? Känner mig såklart sårad och han påstår att han skäms och inte gjort något med en annan tjej men hur ska jag lita på det när han flera gånger skrivit med tjejer eller skaffat tinder? Hur hade ni gjort? Vet inte ens om jag känner något rör honom just nu..

2022-05-27
Julibarn21
Julibarn21
Bebis på 11 månader

Julibarn21- men gud.. det där är ju absolut inte okej. Han måste ju för tusan tänka på DIG och barnet. Inte bara det han vill..
Ne jag hade satt mig och prata med honom och faktiskt tagit upp detta med eftersom att det antagligen ligger kvar känslomässigt hos dig.
Var ärlig. Dölj ingenting. Är han man nog så kan han ta det o erkänna sitt fel.
Men tyvärr , män går inte alltid att diskutera med. Många ggr 😒

Jag är inte heller någon som snokar i mannens telefon men skulle det dyka upp notiser o sånt. Då skulle jag inte kunna hålla mig. Hade kollat igenom allt.
Tom sökhistoriken på Google o hela skiten.
Döljer han något så kommer han bli förbannad.


Stå på dig !! ❤️

2022-06-01
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 17 månader

Helt ärligt så hade det inte spelat någon roll för mig om han ljuger eller talar sanning om att han inte gjort något sexuellt med någon annan. Respekt och tillit är grundstenar i ett förhållande och inte något jag är villig att leva utan. Skaffa tinder, skaffa kondom och prata med andra på det sättet är anledning nog att inte lita på honom och göra slut enligt mig. Han går ju bakom din rygg och respekterar dig inte.

Så resonerar jag. Med det sagt så har jag full respekt för att din situation är väldigt svår och att det är lättare sagt än gjort! Men du och dina barn är värd en man som respekterar dig och går att lita på. Tro aldrig något annat.

2022-06-01
aenm
aenm
nyfödd bebis

Tack för era svar! Jag är inte en person som rotar i sambons mobil utan har bara haft turen att det poppat upp notiser när jag varit bredvid honom men funderar nästan på att kanske ändå kolla hans meddelanden om han inte har raderat dom förstås bara för att få ytterligare bekräftelse på allt. Aja. Han vill vara som vanligt nu efter att han sagt att han inte "gjort något med någon annan" men jag känner mer att jag inte vill att han rör mig överhuvudtaget för jag litar inte på honom alls. Är även en annan händelse som får mig att tveka på honom. Fick stressa dagen efter jag fött barn för han ville hem till sina föräldrar efter en natt på BB. Vi åkte dit 3 dagar i rad för att han bara brydde sig om att visa upp sonen och jag kände mig tvungen att vara där för 10-20 personer var där varje dag och väntade på oss. Jag har svårt att sätta gränser men önskade att han förstått att man behöver landa efter en förlossning men han brydde sig inte alls eller tänkte inte alls på det eller mig och jag har svårt att sätta gränser mot hans familj (och andra). När jag grät efter några dagar för att jag inte ville dit så blev han sur..

2022-05-31
Julibarn21
Julibarn21
Bebis på 11 månader

Om han påstår att det inte hänt något, så kan man minst sagt säga att han ändå leker med elden. Vill han verkligen förlora dig? Betyder du inte mer än så för honom? Skulle råda dig att ta hand om ditt eget hjärta. Hur vill du att din och barnets framtid ska se ut? Finns det möjlighet att bygga tillit eller kommer beteendet upprepa sig?

2022-05-30
Lindidreamer
Lindidreamer
Bebis på 6 månader

Ifrågasätt och sen dumpa honom och kasta ut honom med huvudet före. En kille som ens skriver med andra tjejer och dessutom på en dejtingapp, (eller ja Tinder skulle jag mer kalla för en ligg-app) är inget att ödsla din tid på. Ja ni har ett barn ihop men du förtjänar inte en kille som går bakom ryggen på dig.

2022-05-30
ThereseA
ThereseA
Bebis på 1 månader

Jag hade absolut ifrågasatt honom. Har varit med om otrohet i en relation, hittade en konversation mellan min dåvarande partner och en tjej. Inte rolig läsning, men konfronterade honom direkt och är "glad" att jag hittade det.

2022-05-30
okänd933
okänd933
Bebis på 8 månader

Hej.
Jobbig situation , men jag hade satt honom på plats o ifrågasatt både tinder och kondomen.

Vad var hans tanke med tinder ?
O varför hade hans ens en kondom i fickan ?

Ja. Jag hade inte varit lugn iaf 😒 hade krävt en ordentlig förklaring för att jag skulle släppa det. Förlåt men jag hade tappat tilliten totalt. Han kanske inte har gjort något förutom att skriva med andra men ja vet ej. Hade inte accepterat det.

2022-05-29
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 17 månader

Och sen hade jag funderat på hur många gånger jag skulle tillåta tinderfadäsen (även fast det inte har hänt ngt annat). Är det värt att känna den oron som man känner, hur ska man få tillbacka tiliten, vad tycker jag är okej i ett förhållande att göra och inte göra och hur många gånger ska den andre få göra samma misstag, stannaar man för barnet osv?
Sen hade jag nog även fråga vad han hade känt/trott om jag hade bettet mig på sättet han gör/har gjort? Och hur han hade löst situationen i det fallet.

2022-05-28
Hurricane
Hurricane
Gravid i vecka 26

Tråkig situation och svår!
Jag hade nog satt mig ned med min respektive och frågat/pratat kring den oro som man känner, sen hade jag nog även bett om att få titta i hans mobil och ställt frågan rakt ut om kondomen.

2022-05-28
Hurricane
Hurricane
Gravid i vecka 26

Till mig låter det som att han letar ny partner men så länge han inte hittar någon då vill han inte lämna sin trygghet, förstöra sitt gamla förhållande då det är fortfarande ok. Det är bara ren känsla och det kanske inte är så men sitter man inte på tinder enbart för att dejta eller har jag fel?

2022-05-28
Amana
Amana
Bebis på 8 månader

Mest ärligt är att berätta vad du har upptäckt, gärna vid ett neutralt tillfälle och låta honom berätta hur han ser på det

2022-05-27
Teskedsgumman
Teskedsgumman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...