App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Blödning och kort livmodertapp v35

Hej, Jag är gravid i vecka 35 och fick häromdagen en ganska kraftig blödning dock utan smärta. Åkte in till förlossningen och de uteslöt att de hade någonting med moderkakan att göra och bebis mådde bra. De mätte min livmodertapp och vid en mätning var den endast 15 mm och fick drf stanna kvar några timmar för observation då de ju kan vara ett tecken på att förlossning kommer starta. Så var dock inte fallet, så jag fick åka hem utan något tydligt besked om vad blödningen berodde på. De sa att det kan vara ett tecken på att förlossningen kommer starta men att jag lika gärna kan gå över tiden. Jag har haft en del sammandragningar senaste dagarna och lite molvärk, men kan inte säga att det är regelbundet. Är det någon annan som har varit med om något liknande?

2022-05-27
ratatouille19
ratatouille19
Gravid i vecka 40

Okej, oklart varför de började blöda för mig när det inte verkar vara värkrelaterat... Har en del sammandragningar och molvärk men det är väl vanligt att ha ändå.
Lycka till till dig!

2022-05-28
ratatouille19
ratatouille19
Gravid i vecka 40

Hej

Jag är i samma situation just nu, är inne på förlossningen dock. Har varit här i mer än 24h och nu började värkarna. Är i V.40+2

Dem vet inte varför det blöder men om dem har gjort CTG på dig och om du inte har värkar så tror jag du kan vara lugn.

2022-05-28
Isash
Isash
nyfödd bebis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...