App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hungrig konstant

Hej. Jag är i vecka 13 och har de senaste veckorna varit hungrig konstant. Spelar ingen roll om jag precis ätit några minuter senare är jag vrål hungrig igen. Någon som har tips? Håller de i sig hela graviditeten?

2022-05-26
irislove
irislove
Gravid i vecka 18

Jag åt även mitt på natten pga. Jag var hungrig :D Prata med BM och ät nyttigt.

2022-05-26
MittLiv8217
MittLiv8217

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2022-05-26
MittLiv8217
MittLiv8217

Jag hade det båda graviditeter och under hela tiden fram tills efter förlossningen. Jag gick upp en hel del men slapp spya i alla fall för att äta gjorde att illamåendet hölls tillbaka. Kan tyvärr säga att jag gick upp runt 20kg varenda gång så det suger lite, men vikten kommer tillbaka, har lite kvar men det tar sin tid (jag är tyvärr inte en av de som inte äter godis annars hade jag nog varit redan i form :)). Man gör vad man kan men det var helt omöjligt för mig. En gång fick jag skynda mig stoppa en stor matsked med yoghurt i munnen för jag var så illamående och puff allt försvann 1 minut efter. Alla blod, socker etc resultat var bra så det var inte att jag hade något sjuka.

2022-05-26
Amana
Amana
Bebis på 8 månader

Det är nog högst individuellt, men jag kan skriva under på denna, kände inte mättnadskänsla mellan ca vecka 8 tills förlossning. Ju mer min mage växte, desto mer fick jag dock äta lite i taget för att det inte skulle blir jobbigt. Bebis trycker på diverse organ samtidigt så det fick inte ”plats” i magen på mig :) mellanmål tyckte jag var guld för att hålla jämnt blodsocker.

2022-05-26
Hellman
Hellman
Bebis på 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...