App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Skriker när hon ska sova

Min 2,5 månaders bebis skriker varje gång hon ska sova, i princip helt utan undantag, dag och kväll. Vi väntar alltid in hennes trötthetssignaler men hon är svår att läsa av tycker vi. Ibland blir hon övertrött och då blir det pga det men ofta upplever vi att hon blir arg! Så fort du blockerar synfältet vrider och vänder hon på huvudet och ska titta på allt och gnäller missnöjt. Ibland tar nattningen massa tid pga att hon helt enkelt vägrar somna.. är det fler som varit med om detta? Vad ska man göra? Jag vill så gärna få till en mysigare lugn nattning, provat allt.. sjunga, vagga, mörkt rum , vara ute med oss, lägga oss ned bredvid. Ska tillägga att hon vägrar bli nedlagd, även på dagen, hatar vagn och vaknar så fort man lägger ner henne, så vi brukar natta i famnen eller bärselen.

2022-05-22
Minibobo
Minibobo
Bebis på 3 månader

Vi har också alltid haft jobbigt med nattningen, tror vår flicka hatar att sova. Även när hon är trött och vill följa med och lägga sig vill hon absolut inte att jag ska sluta läsa eller släcka lampan, får världens vredesutbrott och så får man ta upp henne och börja om. I perioder har nattningen pågått från kl 18 till 23. Vi har provat absolut allt.
Sen kom förskolestarten. Över natt förändrades allt. Hon började sova 19-07, blev hungrig på jämna tider, kan tänka sig att dagsova inomhus vilket aldrig gått förut. Förskolan, vilken jäkla lifesaver!

Hoppas ni får en enklare resa med sömnen.

2022-05-22
Levira
Levira
Barn på 1 år och 8 månader

Jag har inte varit med om riktigt samma sak men upplever att jag ibland måste förekomma min bebis innan han börjar visa sina signaler eftersom det därifrån kan gå väldigt fort tills han blir övertrött och svår att natta/mycket gnällig. Jag försöker ha lite koll på klockan så han inte är vaken för långa stunder. Han brukar också bli lite röd runt ögonen när han börjar bli trött. Att sätta på white noise på Spotify brukar funka bra för oss. Det gör honom både trött och verkar funkar lite som en avledningsmanöver så han får annat att fokusera på än att hålla sig vaken 😂

2022-05-22
Chall
Chall
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...