App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tips att hitta på i Göteborg i sommar!

Vi ska till Göteborg i sommar med vårt barn som nästan är 1 år då. Jag söker efter tips på roliga aktiviteter vi inte får missa när vi är där!!

2022-05-22
Riomiobio
Riomiobio
Bebis på 11 månader

Tack snälla för era tips, ska kolla upp dom! 😊

2022-05-23
Riomiobio
Riomiobio
Bebis på 11 månader

Trädgårdsföreningen och Alfons Åbergs hus ligger mitt i stan. Regnskogen på Universeum är jättemysig att gå runt i och titta på alla djur och växter. Boka biljetter på nätet i förväg, barn under 2 år går in gratis

2022-05-23
Blomman21
Blomman21
Bebis på 8 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2022-05-23
Blomman21
Blomman21
Bebis på 8 månader

Södra skärgården om ni är sugna på att bada och mysa!😊 jätteenkelt med spårvagnen och skärgårdsbåten till någon av öarna. Annars om ni kommer ha tillgång till bil är det mysigt att åka till norra skärgården och utforska, hönö klova är trevligt å gå runt i butikerna (finns superbra butiker med barnkläder och leksaker) och köpa glass på kajen och bada såklart vid lapposand! Om det är dåligt väder så tyckte ja alfons åbergs hus var jätteroligt, visste själv inte de fanns förrens för nån vecka sedan men det var super om det inte är för många där.

2022-05-23
FruBruce
FruBruce
Bebis på 11 månader

Slottsskogen. Naturlekparken vid azaleadalen, springa runt på gräsmattan, och caféet vid azaleadalen är också bra, utöver att gå omkring med barnvagn och titta på djuren förstås.
Sen är utställningen Tillsammans på Världskulturmuseet bra för de minsta! Och bada i Plaskis vid Mariaplan är jättekul.

2022-05-22
Levira
Levira
Barn på 1 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...