App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Byta Ersättning?!

Hej, jag har NAN mjölkproteinfri ersättning. Valde den spontant då de lät som att den skulle vara mest skonsam. Han får mycket gaser. Hans magknip han hade i början märkte vi berodde på D droppar i oljeform. Så ett tips är att byta till vattenbaserat.. Men nu undrar ja, kan man bara byta till ersättning med mjölk i bara sådär eller ska man blanda för att börja vänja han vid mjölk proteiner så länge man har samma märke är frågan ?

2022-05-19
Bebis på 4 månader

Vilken ersättning är det du använder? För finns ingen mjölkfri ersättning från Nan. Köper du ersättningen på affären eller på apoteket? Kan bara ge råd efter att jag vet vilken ni har. Har 2 mjölkproteinallergiska barn.

2022-05-20
Maandiiis
Maandiiis

Man ska inte ge mjölkproteinfri ersättning om ni inte blivit tillsagda av BVC eller annan läkare.
Du får nästan ta o kontakta BVC o höra med de vad de säger.
Vi har nan sensitive som är skonsam för magen. Min dotter åt nan pro först men blev dålig i magen av den (gick aldrig över) så då bytte vi till sensitive.

All ersättning kan göra en bebis förstoppad/gasig.
Testa olika övningar med benen, låt bebis sitta typ i bärsele, famn o inte ligga så mycket. Du kan söka lite på Google eller youtube så är det enklare att se vilka positioner som är bra vid ex förstoppning osv.

2022-05-19
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 17 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...