App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ettåring arg

Min ettåring har sedan han var ca 11 månader börjat "prata" argt. Alltså han tar verkligen i när han "pratar" och är väldigt högljudd. Är detta normalt? Ibland pratar han mjukt och fint men oftast mer argt och högt. Lite pinsamt när vi är ute bland folk 😅 Han verkar inte arg i temperamentet. För han låter så när han leker, äter och gosar med mig men även när jag säger nej till honom 🤷🏻‍♀️😅

2022-05-19
NewGurl
NewGurl
Bebis på 13 månader

Ja.. pms, det känner man igen 😅
Tror absolut inte att du gjort något som fått honom att uttrycka sig på det sättet utan tror mer som du säger, en fas. Det försvinner nog ska du se.
Gulligt hur de små liven uttrycker sig, min dotter tror att hon kan skrämma alla. Så hon går runt o ryter som ett lejon o gör klor med fingrarna🙃🥲 känns ju sisådär men men🤷🏼‍♀️

2022-05-20
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 17 månader

Jag har själv tänkt på mitt eget beteende, har pms ca 2 dagar i månaden och då kan jag inte hålla kontroll på känslorna, blir jag arg eller irriterad så uttrycker jag det, tyvärr. Aldrig på eller pga honom. Är världens löjligaste grejer som triggar det, men han hör ju mig svära och låta arg 🙄😣 annars för övrigt suckar jag bara hehe. Men 2 dagar i månaden kanske räcker att han kan härma mig. Som sagt hans beteende är inte argt han låter bara arg men kanske är hans sätt, gillar sin röst hehe. I dag har han bara pratat lugnt och gulligt 🥰 suttit i barnvagnen ute och pratat fint också. Förhoppningsvis var han bara inne i en liten period men man blir ju nervös eller lite orolig om man gjort något fel.

2022-05-20
NewGurl
NewGurl
Bebis på 13 månader

Kanske bara hans sätt att vara ?
Du kanske förknippar det med argt för att som du säger, det låter som det. Men det vet ju inte han.
Vänta o se om det växer bort.
Har märkt att min dotter har lärt sig lite från oss 🥲
Hon har hört mig typ få damp någon gång o stampat med foten i golvet. Hon gör samma sak nu 😅 men ser det som en rolig grej. Men har efter det tänkt på att kanske inte ha ett visst tonläge eller ”skrika” så hon ser eller hör.
Nu säger jag inte att du gör det. Menar mer att det är nog normalt beteende, o barn testar sig fram. ☺️

2022-05-20
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 17 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...