App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sover bara 30min åt gången

Min son som snart är 3 månader är jätte svår att söva men det värsta är att när han äntligen somnat så vaknar han alltid efter ca 30 minuter och är i princip omöjlig att få somna om. Det är enbart på dag tid problem är som tur är. Men är det någon här som haft samma problem? Vad ska man göra? 30 minuter är så kort stund att han blir gnällig snart igen så det ända man gör mest om dagarna är att försöka få honom att sova.

2022-05-12
Pallins
Pallins
Bebis på 3 månader

Hej, vi hade också svårt att få bebis sova vid 2-5 mnd. Läs om sömncykler - vår son vaknade alltid så fort vi lade ner honom i vagn/vagga/säng/nest. Efter 20-40 min kan det vara bra att vyssa igen (testa i vagnen) börja rulla eller vagga efter 20 min och se om bebis kommer in i cykel 2 och sover lite längre! Funkade för oss, ett dyrt tips men BRA - en skakare som sätts på vagnen!
Men funkar lika bra att rulla vagnen på nytt efter 20 min! Lycka till!

2022-05-12
Lahlberg
Lahlberg
Bebis på 7 månader

Det var exakt samma sak med min bebis. När han var runt 3 månader började han sova 30min åt gången hur man än försökte få honom att sova längre. Men jag accepterade läget och lät honom styra sömnen precis som han ville. Nu är han snart 6 månader och har börjat sova lite längre och det vände från ingenstans. Nu sover han mellan 30-60min. Tror det har att göra med att han nu är vaken i längre perioder, uppfattar mer osv och därmed behöver mer sömn. Om det är något som ändras hela tiden så är det definitivt sömnen 😅

2022-05-12
Sofiaana
Sofiaana
Bebis på 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...