App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Avstängd från jobb - vad gör ni om dagarna?

Hej! Jag har varit avstängd från mitt jobb i 10 veckor nu, och har 10 veckor kvar tills bebis kommer. Ni som också är avstängda, hur får ni dagarna att gå? Jag bakar, renoverar möbler till bebis rum, odlar och fixar och trixar men jag känner mig ändå väldigt rastlös. Alla säger att jag ska passa på att vila, men tro mig - jag har jättemycket tid för det med! Har ni tips på hur man får dagarna att gå?

2022-05-10
smetana
smetana
Gravid i vecka 33

Åh vi hade det underbart när jag va ledig! Jag va och tränade varje dag, både styrketräning, löpning och simning. Testade massa nya recept. Såg till att göra allt hemma så som städning och tvätt när mannen jobbade så när han va hemma kunde vi hitta på massa. Hade ofta dejtnight, var iväg på utflykter och hade huuur mysigt som helst.
Man ska absolut vila och så, men är nu i efterhand så glad över att vi tog extra tid för varandra innan bebisen kom.

2022-05-11
Ciccius
Ciccius
Bebis på 9 månader

PS: de första två veckorna av avstängningen gick åt till att fixa så att jag får några pengar från försäkringskassan. Det var ett heltidsjobb kan jag säga, att se till så det blir rätt - att få det man har rätt till och sitta i telefonköerna..

2022-05-10
AnnaElisa81
AnnaElisa81
Gravid i vecka 28

Jobbar i trädgården som innebär mycket jobb, det är mycket som växer för tätt samt en gräsmatta som består av 90% mossa så jag ska ut och gödsla så fort det vankas regn. Jag går och handlar, tvättar, stryker kläder, sorterar babykläder samt beställer nya på second hand (tyvärr har vi inte sparat de allra minsta babykläderna från vårt första barn, de skänkte jag till en kompis som fick barn efteråt) och vips är det dags att hämta sonen på förskolan (hämtar 14:30) så dagarna går snabbt. När jag hämtat honom är vi ofta i någon lekpark 1-2 timmar, sen hem och laga mat och sen är det kväll och godnatt.

2022-05-10
AnnaElisa81
AnnaElisa81
Gravid i vecka 28

Tittar på serier 🤭 fixar till altanen så den blir mysig att hänga på i sommar.

2022-05-10
Tezz bf2juli
Tezz bf2juli
Gravid i vecka 36
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...