App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Flaskmata

Vi ska komplettera med ersättning efter amning, nu undrar jag vilken nappflaska ni har använt? Har bebis blivit förvirrad mellan vanlig nappflaska eller det har gått bra att skift mellan brösten och flaska? Vi har testat medela bröstmjölksflaska, men det bara rinner ur den så han sätter i halsen.

2022-01-19
okänd933
okänd933
Bebis på 12 månader

Herobility flaskorna är helt klart bäst här!

2022-01-20
Anna helm
Anna helm
Barn på 1 år och 9 månader

En annan fördel med herobility-flaskor är även att de inte har lika många ”delar” som tex MAM-flaskorna som jag höll på att bli tokig på när man skulle diska.

2022-01-20
Hellaskär
Hellaskär

Jag testade alla möjliga flaskor MAM, twistshake, Philips advent, esska osv dom enda flaskorna som min son tar är herobility då hans napp ser lika dan ut som nappen på flaskan ☺ jag körde också amning och flaska och han blev inte förvirrad alls va väl bara att de kom snabbare ur flaskan än bröstet. Men nu kör jag ersättning på heltid på jag slutade amma för 1 månad sen av olika anledningar, man får testa sig fram med olika flaskor vilken som passar just din bebis bäst samma sak som med nappar ☺

2022-01-20
Gotte
Gotte
Bebis på 15 månader

Vi kör på Dr Brown... Bästa flaskan!
Även testat Twistshake, Avent, Mam men var ingen hit.

2022-01-19
Lillaline
Lillaline

Vi fick också komplettera med ersättning i början och Medela funkade inte för oss heller. Flödet verkade vara för mycket för vår lilla tös. Vi bytte till MAM anti-colic som funkade toppen!
Det var inga problem att varva med flaska och bröstet för vår del och nu helammar jag henne sen ett par månader tillbaka :)

2022-01-19
Millie20
Millie20

Delammade med från 6 veckor till 5 månader med herobility-flaskor. De har lite annan utformning för att påminna mer om greppet vid amning.

2022-01-19
Hellaskär
Hellaskär

Ammade i några veckor tills jag gick över till ersättning pga olika skäl.
Men har testat olika flaskor , de enda som fungerade för oss var MAM anti kolik.
När jag delammade körde ja även MAM.

Kolla om det finns annan dinapp med mindre hål till flaskan du redan har :)

2022-01-19
Sofieeva
Sofieeva
Barn på 1 år och 9 månader

Vi låg inne på sjukhuset med vår bebis när han va 8 dagar och då fick vi testa medela calma, den används även på neo. Det rinner inte ur den utan de måste suga som med bröstet. Upplevde inga problem alls att han växlade. Ammade först och sen gav jag flaska 🙂 det är skönt med den också för man behöver inte byta napp när de växer, som med många andra flaskor.

2022-01-19
Ciccius
Ciccius
Bebis på 15 månader

På bb där jag rekommenderade dem medelas flaska som heter calma, pga det tydligen är samma sugteknik som på ett bröst

2022-01-19
Fruuuuuu
Fruuuuuu
Bebis på 10 månader

Vi har använt mam anti colic med dinapp 1. Det gick bra att amma och ge flaska i början när ersättningen var ett komplement. Men när målen byttes ut så blev det lite svårare att ta bröstet och till sist gick vi över helt på ersättning.

2022-01-19
Miomi
Miomi
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...