App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sover ingeting

Min dotter på 11 1/2 månad sover så OTROLIGT dåligt! Hon sover bra till en början på kvällarna men sen vid 01-01:30 vaknar hon VARJE kväll och ska upp. Hon blir ledsen för det minsta lilla också + att hon inte vill äta något alls Snälla hjälp, finns det fler där ute som har det såhär också eller med erfarenheter

2022-01-19
Idawe98
Idawe98
Bebis på 15 månader

O att hon inte vill äta. Kan det vara tänder på gång ?

Vår tjej matvägrar ibland . Hennes 6e tand har precis kommit o nu ser jag att den 7e är på gång. + att hon hade 39,6 grader i feber för någon dag sen.
Oroa dig inte, försök ge henne lite av din mat när du äter så hon ser att ni äter samma mat, testa med lite puréer om det kanske går ner. Inga stora bitar.
Här hemma fungerar smörgåsrån och majskrok när det kliar. Hon sitter o gnuggar de mot tandköttet o äter såklart.

2022-01-19
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 16 månader

Haha förlåt för att jag skrattar men jag känner igen det där. Herregud, man blir så fundersam ibland.
Min dotter har alltid sovit hela nätter o så vid 11 mån började hon vakna mitt på natten och vill leka ??!!! Men snälla unge, sov!
Det måste vara en fas, tydligen väldigt vanligt, mina kompisars barn har gjort likadant. O min tjej har blivit små gnällig från verkligen INGENSTANS, hon vill höras och synas. Fattar noll för att hon har alltid varit så tyst o lugn. Hon kan börja gråta när hon ser någon hon träffat 1000 gånger? Så märkligt.
Nu 2 nätter i rad har hon gråtit i sömnen, men somnar om.
De upptäcker så mycket nu, de hänger verkligen med och börjar förstå mera. Så det måste vara det som rubbar sömnen. Men som sagt oroa dig inte, vi är nog flera här ute som är i din situation.

Med att de vaknar på natten har oftast inget med att de är hungriga, men jag kan ibland ändå ge en flaska för att hon ska lugna ner sig o somna om. Ibland står hon o hoppar i sängen o skrattar 🤦🏼‍♀️😂

2022-01-19
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 16 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...