App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Jag vill bli gravid NU

Hej! Jag är så sinnessjukt redo för barn , men inte min sambo.. han vet inte heller när han vill. Detta ger mig panik! Alltså jag har velat ha barn sedan länge och nu är jag trött på att bli så ledsen flera gånger i månaden då jag verkligen vill detta. Vet verkligen inte hur jag ska hantera den här känslan. Finns det någon annan som är i liknande sitts eller som vart med om de? Hur står man ut!?

2022-01-19
Frippan7
Frippan7

Hej! Jag tänker att du kanske ska säkerställa med din sambo att hen faktiskt vill ha barn i framtiden? Annars får du ju fundera på om sambon eller barn är viktigast i ditt liv? Svåra frågor men ändå sånt man måste ta upp i ett förhållande. Vet din sambo om att det ofta tar lång tid att bli gravida? Många oinsatta tror ju att man blir gravida så fort man ligger utan skydd.

Jag ville ha barn långt innan min sambo men väntade in honom. När han väl var redo gick vi igenom två missfall innan vi blev gravida med ett barn som stannade i magen. Under missfallen sa han själv att han önskade att vi hade börjat försöka tidigare, för när han väl var redo ville han ju ha barn "nu".

2022-01-21
LilyLulu
LilyLulu
Bebis på 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...