App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hjälp, magproblem!

Hej, vi har en son som nu är 6V, cirka 3v för tidigt född. Han har ätit ersättning sedan början då det inte funkade med amning. Han är aldrig nöjd och mycket problem med magen. Han bajsar och kissar som han ska men ligger och trycker hela tiden.. även om han nyss bajsat. Bubblar i magen och fiser hela tiden. Väldigt sällan nöjd med livet. Vi kör minifom före varje matning, sempers magdroppar och semper lemolac. Han rapar bra efter varje måltid och vi har även testat matat 30ml, rapa, mata, rapa etc. Det vi testat hitills: × Sensipro - ingen skillnad, spydde mer. × Nan sensitive - ingen skillnad, lite mer gnällig × Althera - ingen skillnad, men gallskrek istället för att bara trycka. × Lite olja i ersättningen - ingen skillnad, ännu mer ont i magen. Dom nappflaskor vi testat × mam double antikolik × twist & shake antikolik × herobility antikolik Någon som har liknande eller har något mirakeltips?

2022-01-16
Frans2021
Frans2021
Bebis på 5 månader

Okii, när vart det bättre?

2022-01-19
Frans2021
Frans2021
Bebis på 5 månader

Hej, låter otroligt jobbigt det där. Kanske kan ni höra med er barnmorska om hon har några bra tips. Vår lille hade långt ifrån så omfattande problem som ni beskriver men var ändå ganska gasig i magen. För oss hjälpte det mycket att cykla med benen eller att trycka upp benen mot magen. Så fick han sitta i famnen ent par stunder per dag. Vi märkte ganska snabbt av en nöjdare bebis.

Vill också tipsa om vår gravid- och bebisgrupp på Facebook. Här samlas nyblivna och blivande mammor för att peppa, stötta och ställa frågor till varandra. Kanske kan du hitta fler mammor med bebisar som har liknande besvär som din 🥰

Hoppas att vi ses där :)

https://www.facebook.com/groups/2369998583236857/

2022-01-18
Teve
Teve
Barn på 2 år och 8 månader

Inte konstigt om barnet har fått ont i magen om ni när bebis är 6 veckor redan hunnit testa så många olika märken. När min lilla hade ont i magen skulle vi testa ändra ersättning och det tog ca 2 veckor att byta för att göra en bra övergång och sen får man även vänta ca 2 veckor för att se om det hjälper när magen har vant sig med den nya. Känns inte som er bebis har hunnit vänja sig vid den nya innan ni har testat en ny igen.

2022-01-18
Nybliven mamma
Nybliven mamma
Gravid i vecka 29

Hade samma med min lilla, pysventil hjälpte mycket , använde det ett tag och då kom mycket gaser ut och även bajs en stund efter

2022-01-18
Gravid anonym
Gravid anonym
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...