App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mammor i Västerås området?

Hej alla fina. Jag ska få min första bebis i augusti om allt går som det ska. Jag har inte så många vänner här då jag flyttat flera mil till min partner rätt så nyligen. Jag söker efter fler som ska få eller kanske precis blivit mamma, runt om Västerås? Jag bor strax utanför. Hade varit roligt att ha någon att fika med, prata med, leka med bebis osv.

2022-01-12
SofieHF
SofieHF
Gravid i vecka 39

Hejsan, jag bor i västerås och har bf 11 juni. Känner inte många här så träffas gärna och lär känna andra :) jag heter samma här som på instagram om nån vill skriva :)

2022-02-13
Juliiaaaa
Juliiaaaa
Bebis på 2 månader

Vad härligt att du fick se hjärtat slå moonvej 😊 Då minskar väl risken för att något ska hända ganska mycket som jag har förstått det. Jag skrev till dig på insta, smart lösning du kom på!

Närketjej, jag förstår att det är nervöst efter en sådan upplevelse. Jag har själv ett missfall tidigare så har också varit väldigt orolig den här gången. Men i måndags var jag på första ultraljudet och allt såg bra ut så nu känns det som att jag kan slappna av lite. Håller tummarna för att allt går bra för dig 😊

2022-01-29
Em12345
Em12345
nyfödd bebis

Hej,

Enligt läkaren så verkar jag vara i v5 plus någon dag. Vi passade på o tog ett riktigt tidigt UL. Trodde knappt det var möjligt! Enligt läkaren kanske lite liten i storleken men enligt honom var felmarginalen stor sådär tidigt. Vi såg inte några hjärtslag men han sa att det kan ske vilken dag som helst. Då vi hoppas på det bästa. Fick lutinus och trombyl utskrivet. Har börjat ta det! Kan det hjälpa så tänker jag ta det! Ska på återbesök om ca 10dagar.

Det var de ett bra besök men vi är superoroliga ändå. Det hade varit fint att höra hjärtslagen. Vi har försökt så många år och några ivf rundor. Vi längtar så!

Klart det ska gå bra moonvej! Nu har bebisen blivit stor o rent statistiskt så är risken betydligt mindre för missfall efter första UL v7! 🙏❤

2022-01-28
Närketjej
Närketjej
Gravid i vecka 35

Hoppas allt gick bra igår Närketjej! Jag har bokat ett andra ultraljud 7/2, jag kommer vara i v 9+3 då. Hoppas jag i alla fall!

2022-01-28
Moonvej
Moonvej
Gravid i vecka 38

Hej Moonvej! Ja precis storgatan. :) Tänkte det är värt att gå privat för att få mer hjälp o bättre uppföljning. Tack för lyckönskningarna.

När har du nästa uppföljning?

Hej alla,

Synd att det inte finns några föräldragrupper. Det har varit guld värt till alla jag känner som fick barn innan pandemin. Vi andra får anpassa oss och hitta egna grupper. Faktiskt skönt med libero, forumet o man kan drömma sig till framtiden med lilla bebisen

Hur mår ni andra?

2022-01-27
Närketjej
Närketjej
Gravid i vecka 35

Hej Närketjej! Hoppas det går bra ikväll. Kanske är Storgatans gyn du går till? Det är iaf dit jag går. De är bra :) Lycka till!

2022-01-27
Moonvej
Moonvej
Gravid i vecka 38

Hejsan.

Jag bor i Örebro. En liten bit ifrån västerås. ;)

Detta är min andra graviditet. Första blev tyvärr missed abortion. Försöker inte vara nervös nu men det pendlar. Förstår dig moonvej.

Ska ikväll träffa gynekolog privat o se om det finns ngt att göra så det går bra den här gången. Nervöst.

Jobbar helt hemifrån.

Lycka till till alla

2022-01-27
Närketjej
Närketjej
Gravid i vecka 35

Hej igen!

Har haft sån oro att jag inte ens vågat tänka på graviditeten ett tag. Men hade tidigt ultraljud i fredags i v 7+0 och hjärtat slog och det såg bra ut. Nu har jag dock hunnit bli orolig igen men :) Bokade i alla fall tid för inskrivning hos bm även om det känns som att jag liksom jinxar allt nu.

Kul EM12345 att du annars jobbar i Köping! Jag jobbar i Eskilstuna men är mest hemma nu också.

Kul SofieHF också att du bor i Hallsta! :) Det är ju nära.

Jag vill inte heller skriva ut mitt namn öppet här, men har försökt komma på något mer anonymt sätt att kontakta varandra. Jag har en "ivf-instagram": https://www.instagram.com/ttcsomewhereinsweden. Ni kan skicka ett pm eller följarförfrågan där om ni vill så kan vi kanske få ihop en messengergrupp sen!

2022-01-26
Moonvej
Moonvej
Gravid i vecka 38

Vad dumt att det inte går att skicka meddelande privat. Vi har bara berättat för närmsta familjen och några få vänner än så länge så jag vill helst inte skriva ut mitt namn ifall tex någon på jobbet skulle läsa. Men det vore ju kul om vi kan komma på något sätt att skapa en messengergrupp eller nåt och bjuda in varandra 😊

Moonvej, jag håller tummarna för att allt går vägen den här gången! Jag jobbar i Köping så hänger vanligtvis där ofta. Nu är det dock bara hemarbete som gäller...

2022-01-16
Em12345
Em12345
nyfödd bebis

Moonvej Åh men vad roligt. Jag håller alla mina tummar att det denna gång går bra för dig. Köping ligger ju nära där jag bor, jag bor i hallstahammar, så inte riktigt i västerås. Bara 10 min bilresa! Hade gärna träffats!

2022-01-15
SofieHF
SofieHF
Gravid i vecka 39

Jag bor i Köping och ska ha i början på september om allt går som det ska! Femte graviditeten, många ivf-försök och inga levande barn än så är lite tveksam innan första, tidiga ultraljudet. Kanske inte ens blir något... Men OM! Har inga vänner som ska få barn nu eller så heller, vore roligt att träffa andra.

2022-01-13
Moonvej
Moonvej
Gravid i vecka 38

@Em12345 Åh men vad roligt, hur skall jag få tag på dig? :D Verkar inte gå att skicka meddelanden privat här. Nej precis :( Väldigt tråkigt, även om det är förståeligt. Så jag tänkte att man får försöka hitta och göra en egen liten grupp, så kan man ju träffas exempelvis på distans eller när det lugnat sig. Vore skönt och kunna peppa varandra och ge tips.

2022-01-13
SofieHF
SofieHF
Gravid i vecka 39

Hej! Jag bor i Västerås och väntar också mitt första barn i augusti 😊 Jag ses jättegärna framöver! Som jag har förstått det så går det inga föräldragrupper nu under pandemin, så det vore kul att få träffa andra som också väntar barn.

2022-01-12
Em12345
Em12345
nyfödd bebis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...