App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mammor i Västerås området?

Hej alla fina. Jag ska få min första bebis i augusti om allt går som det ska. Jag har inte så många vänner här då jag flyttat flera mil till min partner rätt så nyligen. Jag söker efter fler som ska få eller kanske precis blivit mamma, runt om Västerås? Jag bor strax utanför. Hade varit roligt att ha någon att fika med, prata med, leka med bebis osv.

2022-01-12
SofieHF
SofieHF
Gravid i vecka 9

Vad dumt att det inte går att skicka meddelande privat. Vi har bara berättat för närmsta familjen och några få vänner än så länge så jag vill helst inte skriva ut mitt namn ifall tex någon på jobbet skulle läsa. Men det vore ju kul om vi kan komma på något sätt att skapa en messengergrupp eller nåt och bjuda in varandra 😊

Moonvej, jag håller tummarna för att allt går vägen den här gången! Jag jobbar i Köping så hänger vanligtvis där ofta. Nu är det dock bara hemarbete som gäller...

2022-01-16
Em12345
Em12345
Gravid i vecka 13

Moonvej Åh men vad roligt. Jag håller alla mina tummar att det denna gång går bra för dig. Köping ligger ju nära där jag bor, jag bor i hallstahammar, så inte riktigt i västerås. Bara 10 min bilresa! Hade gärna träffats!

2022-01-15
SofieHF
SofieHF
Gravid i vecka 9

Jag bor i Köping och ska ha i början på september om allt går som det ska! Femte graviditeten, många ivf-försök och inga levande barn än så är lite tveksam innan första, tidiga ultraljudet. Kanske inte ens blir något... Men OM! Har inga vänner som ska få barn nu eller så heller, vore roligt att träffa andra.

2022-01-13
Moonvej
Moonvej
Gravid i vecka 7

@Em12345 Åh men vad roligt, hur skall jag få tag på dig? :D Verkar inte gå att skicka meddelanden privat här. Nej precis :( Väldigt tråkigt, även om det är förståeligt. Så jag tänkte att man får försöka hitta och göra en egen liten grupp, så kan man ju träffas exempelvis på distans eller när det lugnat sig. Vore skönt och kunna peppa varandra och ge tips.

2022-01-13
SofieHF
SofieHF
Gravid i vecka 9

Hej! Jag bor i Västerås och väntar också mitt första barn i augusti 😊 Jag ses jättegärna framöver! Som jag har förstått det så går det inga föräldragrupper nu under pandemin, så det vore kul att få träffa andra som också väntar barn.

2022-01-12
Em12345
Em12345
Gravid i vecka 13
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...