App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Blöjan läcker varje natt - hjälp med tips!!!

Vår son är snart 2 år och nu har blöjan börjat att läcka varje natt! Använder libero touch öppen blöja på natten som funkat bra förut. Bytte till denna för ett tag sedan då vi fick samma problem (hade då libero up and go på natten) har testat att gå upp en storlek på natten men inget funkar. Den är inte helt full och sitter bra så förstår inte vad som är problemet?! Har pyjamasbyxor över. Testat pampers Blöjor som var ännu sämre.

2022-01-12
Linneablomman
Linneablomman
nyfödd bebis

Vi har samma problem har också gått över till ica s egna.
Funkar mycket bättre.

Libero gör om och gör rätt.

2022-01-17
hanna199001
hanna199001

Vi upplevde exakt samma efter att de gjorde om blöjornas material för ett tag sedan. Helt värdelöst med miljötänk när blöjan ändå inte fungerar och man istället behöver tvätta massa extra tvätt för att det vätt igenom. Vi bytte till Icas byxblöjor och kommer inte gå tillbaka! Är så nöjd! Läcker inte, sitter bättre på vår tös och har minst lika bra hållbarhet och uppsamlingsförmåga.

2022-01-16
Elajni
Elajni
Bebis på 2 månader

Har haft samma problem med vår dotter. För oss funkar pampers baby dry byxblöja bäst med en trosa över som hjälper till att sluta in blöjan. Finns billiga flerpack trosor och kalsonger på HM som är jättebra att testa med. Ska gärna sitta tight över blöjan. 🙂

2022-01-16
Idisen
Idisen
Barn på 1 år och 10 månader

Samma problem även här, frustrerande! Dottern är strax över 2 är och vaknar ofta med för att blöjan har läckt och den är inte ens full! Har alltid använt Libero comfort och varit nöjd men nu har vi gått över till Lids egna och de är mycket bättre!

2022-01-15
Mam30
Mam30
Bebis på 15 månader

Hej!
Vi har haft samma problem här med just libero och pampers.
Nu vet jag inte riktigt hur storlekarna är på dessa men vi kör på ICAs egna. Kom över av en slump och kommer inte gå tillbaka. Även Lidls egna är bra.
Värt att testa om storlekar stämmer då de även är billigare.
Vi använder byxblöjor hela tiden då sonen är väldigt rörlig både natt och dag 😅

Hoppas du hittar något som funkar för er 🙂

2022-01-12
89AnnaB
89AnnaB
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...