App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sömn brist med en 7mån bebis

Hej! Känner jag vill skriva av mig några kanske kan ge tips och idéer eller har samma problem. Jag har en 7mån bebis, hon har sovit på natten Max 6h På raken vid 2 tillfällen. Annars vaknar hon var 3:e, varannan eller varje timme. Just nu är det ingen bra period pga tandsprickning och sjukdom. Det känns som vi har färskt med allt, vi ger henne flaska eller försöker vagga henne på natten. Hon tar inte napp och ett tag kunde hon somna av sig själv men inte längre. Just nu vaknar hon av att hon vänder sig på mage och det händer typ 5 ggr per natt. Finns det några där ute som kan tipsa eller har samma problem? Med vänlig hälsning, väldigt trött mamma

2021-12-07
3mån bebis sömn
3mån bebis sömn
Bebis på 8 månader

Det känns som att hon vaknar varje gång hon vänder sig till magen som hon förmodligen gör i sömnen så på natten sover jag bredvid henne i våran säng och vänder på henne för att hon inte ska hinna vakna 🤪 det där med tvätten ska jag testa 😍👍🏼 Jag bara längtar tills hon sover 5-6h i streck, för att vakna varannan eller varje timme tar på en, men just nu känns det omöjligt

2021-12-07
3mån bebis sömn
3mån bebis sömn
Bebis på 8 månader

För oss runt denna tid hjälpte det att ha ungen i vår säng på natten.
Om det är tandsprickning, har ni testat att ge en gel som ska dämpa det onda? jag la en isbit i en liten "feeder" som lillen fick suga på innan läggdags.

Om du behöver sova, kan din respektive ta lillen några timmar på kvällen ca 19-00? så kan du få sova lite? o på helgen att du kanske kan sova middag?
Om du ammar, pumpa innan du lägger dig utifall det är matdags medan du sover.

Om lillen också är sjuk, har lillen svårt att andas? Har ni testat att lägga stora böcker under ena sidan av spjälsängen (mot huvudet), att barnet kommer lite högre upp gör det enklare att andas.
Om du precis tvättat, häng tvätten o ställ torkstället i nära lillen sover, fukten hjälper också.

2021-12-07
Lillaline
Lillaline
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...