App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Corona

Hej. Nån som blev sjuk med Corona med en liten bebis hemma? Hur har det varit hos er? Har en liten tös på 5 veckor och jag helammar. Är orolig över henne. Kan bebisar klara sig undan eller inte?

2021-12-04
Graviditetspenning
Graviditetspenning
Bebis på 2 månader

Jag fick veta när jag skulle föda att jag hade Corona och då fråga jag om min bebis också kommer ha det och dom svara : förmodligen men dom har ett så bra immunförsvar så dom blir inte sjuk när dom är så små.

2021-12-07
Mamma026
Mamma026
Bebis på 10 månader

Jag och min sambo hade Corona i mars 2021. Vi fick bebis som föddes i december 2020 han kom för tidigt och var ganska liten så vi var väldigt oroliga. Vi antar att han var sjuk då han fick feber och lite hosta men han klarade sig ändå bra, vi ringde BVC och rådfråga under tiden, så för oss gick det bra :)

2021-12-06
Beatricek
Beatricek
Gravid i vecka 33

Min sambo hade corona, testade positivt bara några dagar efter jag&bebis kom hem från BB. Han var jättedålig med smärta & hosta, och jag och bebis fick ju vara isolerade med honom här hemma för då gällde familjekarantän. Jag blev ej smittad (testade mig en vecka efter) och inget märktes på bebis heller, som då bara var 1-2veckor när detta höll på. 🙏🏼

2021-12-04
Decemberunge
Decemberunge
Gravid i vecka 18

Jag hade covid, eller fick veta att jag hade det, när min var 10 veckor. De sa jag hade nog haft det ett tag. Jag hade dock inga symtom och varken min familj eller bebis hade blivit smittade. Tyckte det hela va konstigt men... Testerna ska väl vara säkra.

Jag hade ju inga symtom och smittade förmodligen inte och därför klarade sig min bebis. Vet annars inte hur det hade gått.

2021-12-04
NewGurl
NewGurl
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...