App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

4 månaders vill bli buren

Hej! Har en 4 månaders som vill bli buren mycket. Ibland går det att få honom att somna liggandes men det är inte ofta. Oftast måste jag och pappan bära honom tills han somnar. Nu börjar han bli tung - 7,6 kg. Så våra ryggar pallar inte riktigt. Har ni något knep? Han skriker om vi lägger honom ner.

2021-12-03
Julibarn21
Julibarn21
Bebis på 6 månader

Menar alltså att han gärna blir buren även när han inte vill/behöver sova....

2021-12-10
Julibarn21
Julibarn21
Bebis på 6 månader

Tack för era tips. Han ligger på mage/rygg några minuter åt gången eller sitter i babysitter några minuter eller sitter med stöd på sin "lekmatta" några minuter men sedan börjar han klaga och är inte nöjd och tyst förrän han blir buren. Väldigt jobbigt. Ibland går det som sagt att söva honom liggandes men allt som oftast vill han bli buren tills han somnar dessutom. Får nog prova sele igen (var ett tag sen). Är väldigt krävande att bära och göra saker med en hand eller stressa och göra saker medan han gnäller/skriker om han är några minuter för länge liggandes.

2021-12-10
Julibarn21
Julibarn21
Bebis på 6 månader

Vår lilla tjej vill också gärna bli buren och tycker inte om när man lägger ner henne i tex spjälsängen, hon vaknar varje gång. Vi började testa värma upp hennes säng med en vetekudde och det funkar! Hon vaknar till när man lyfter ner henne men somnar om direkt. Misstänker att det är kroppsvärmen hon vill ha och inte en kall säng :)

2021-12-04
rebsan
rebsan
Bebis på 7 månader

Förstår att det blir jobbigt att bära. Har ni provat med sele istället? Det blir lite avlastning för armar åtminstone.
Vi har också använt pilatesboll mycket, då kan man sitta på den och guppa med bebis, det kan vara uppskattat.
Babysitter använde vi också en del. Ni kanske redan provat allt det där men hoppas ni hittar något knep snart i alla fall :)

2021-12-04
Fridabeatrice
Fridabeatrice
Bebis på 11 månader

mer mat...

2021-12-03
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...