App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tips på vinterjacka?

Hej! Jag är gravid i vecka 26 och magen börjar nu komma i rekordfart. Tills nu har jag haft min mammas jacka i storlek 40 (jag är normalt storlek 36/S). Men det är bara någon vecka kvar tills jag inte kan dra upp dragkedjan över magen. Nån som har tips på en bra, inte alltför dyr, jacka? Jag är frusen, så kan inte ha en för tunn... Är det någon som köpt en sån jacka man kan ha både under graviditeten och sen med bebisen på magen? Hur tycker ni att en sån jacka fungerat?

2021-12-02
Elajni
Elajni
Gravid i vecka 34

Tack för era tips!! Jag valde en kombinerad jacka från Bonprix, med dragkedja på sidan. Hoppas att den passar när den kommer, annars får det bli en tur till lager157!!

2021-12-04
Elajni
Elajni
Gravid i vecka 34

Jag köpte en mamma-jacka från ONLY via Zalando ”long puffer coat”. Kunde använda den hela graviditeten och även nu efter. Skönt med en rymlig jacka med alla barnvagnspromenader😊

2021-12-04
Linn9977
Linn9977
Bebis på 2 månader

Jag köpte inte en ”gravidjacka” utan en större vanlig bara. Jag tror den hette ”puffer” från lager 157 som är sjukt varm och skön, samt kommer hålla hela graviditeten + att jag kommer kunna ha den med bebis i bärsele på magen! Rekommenderar verkligen om du inte vill lägga allt för mycket pengar på en jacka!
Är vanligtvis en M, men tog en L och det räckte!

2021-12-04
Svs00
Svs00
Gravid i vecka 36

Nu har jag dock ingen kombinerad jacka, men har min gravidjacka som jag köpte från Bonprix.se 😋 Varm vinterjacka som har dragkedjor på båda sidorna av magen, superpraktiskt. Tycker annars alla andra sidor har så dyra jackor, vet att veromoda även har okej priser. Lycka till 👍🏻

2021-12-03
VirreVonkan
VirreVonkan
Bebis på 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...