App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Snuttamning, behöver pepp!!

Min dotter på 8 månader är en liten närhetsknarkare utan dess like. Hon hade kolik de första 4 månaderna i sitt liv och har aldrig kunnat sova utan kroppskontakt. Hon har aldrig i hela sitt liv heller sovit 3 timmar i sträck. Hon vaknar med 30, 40 eller 60 minuters mellanrum och vill då amma, utan undantag. Detta även nattetid. Jag har klarat av detta i 8 månader men nu börjar det tära på mig och jag har svårt att klara av vardagen, ibland är jag nervös för att köra bil t.ex Jag har också fått sömnstörningar där jag själv har svårt att somna. BVC sa - sluta amma. Och det är där vi är idag….inatt kunde jag inte sova igen, jag låg vaken till 04 och dottern vaknar 05. Min sambo sa att det är nog nu, han ska sova hos sin mamma med dottern för avvänjning hela helgen. Jag ligger mest och är nervös och känner mig värdelös som inte klarar av att ge min dotter närheten hon vill ha. Jag behöver pepp att detta kommer funka. Hur gjorde ni? Finns det solskenshistorier?

2021-11-26
zazz123
zazz123
Barn på 1 år och 8 månader

Man kan ha närhet utan amning! Jag har varit i exakt samma sits med min dotter hon skulle ligga bredvid o amma o snutta. Vägrade nappflaska. 9 månader gammal bestämde jag mig för att nu får det va nog. Det va slut med ammandet helt. Så jag tog på mig träningsbh x2 linne o t-shirt. Hon va vansinnig. Skrek i 2 dygn vägrade all annan mat men sen efter 2 dygn så va hon vrålhungrig och då tog hon tillsist vanlig flaska med välling. Min dotter sover fortfarande väldigt dåligt på nätterna o kommer in till oss o vill ligga hos mig.. men det är inget ammande o jag kan ändå få sova relativt.. du är inte värdelös! 💕

2021-11-28
MrsRoos
MrsRoos
Bebis på 11 månader

Har inga råd att ge men du är definitivt allt annat än värdelös! 8 månader med sömnbrist för att ge ditt barn det hon behöver och vill ha sliter! Din hjärna och kropp behöver vila. Du är en fantastisk mamma och kommer att bli ännu bättre med en bättre nattsömn!

2021-11-28
Fricka82
Fricka82
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...