App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

"Sticker till" i magen?!

Är gravid i vecka 16 nu och får ibland att det typ "sticker till" (alltså gör ont helt plötsligt) på någon sida av magen eller liksom "i livmodern" (är sämst att förklara). Min barnmorska berättade att det kan vara diverse ofarliga anledningar till det men att jag ska söka vård om det blir värre eller om jag blöder osv. Har haft dessa smärtor nu och då hela graviditeten och sett hur bebisen lever och mår bra på KUB så är själv inte jätteorolig men är ändå nyfiken om någon själv känner igen detta? Kramar T

2021-11-24
Tamara57
Tamara57
Gravid i vecka 17

Är också i vecka 16 och har börjat känna exakt samma sak som jag tror du beskriver just denna vecka. Hugger till ibland när jag vänder mig om och sträcker mig efter nåt när jag ligger ner eller nyser kraftigt ex. Men gissar också på att det är någon slags växtvärk nu när livmodern blivit så pass mkt större.

2021-11-24
Mulis
Mulis
Gravid i vecka 18

Hade samma typ av huggande smärta och tyckte det var läskigt. Pratade dock med min bm och beskrev exakt för henne hur det kändes och hon sa att det lät ofarligt och ungen kom ju ut frisk och glad. Som jag har förstått det är det om man har mer som typ menssmärta som det kan vara vört att kolla upp.

2021-11-24
KarroK
KarroK
Bebis på 9 månader

Kan vara växtvärk då du är ganska tidigt i graviditeten men även ligamentsmärtor. Det har jag fått på min högra sida nu senaste veckorna, det gör ont när man trycker och kan hugga till om jag gör någon plötslig rörelse osv. Går från blygdbenet ändå upp till under revbenet. Skulle säga att bli orolig så kontakta vården, men tror du kan vara lugn, kroppen vet nog vad den gör även om det inte är så skönt haha 😋

2021-11-24
VirreVonkan
VirreVonkan
Gravid i vecka 38

Jag har känt av växtvärk när livmodern blivit större under graviditet. Som en stickande, ibland värkande och nästan tryckande känsla. Ibland känt att det huggit till lite grann. Ju längre graviditeten pågått tycker jag att jag upplevt mer av den varan. Det är mycket som ska få plats på trång yta. Sen foglossning på det och andra graviditetsbesvär.

2021-11-24
Lindidreamer
Lindidreamer
Gravid i vecka 39
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...