App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ont vid samlag

Hej! Jag och min man kan inte ha sex nu under graviditeten då jag är väldigt svullen i fiffi. Och när han försöker föra in den så gör det så fruktansvärt ont…. Det svider och bränner. Även om jag är våt… Det går helt enkelt inte att ha penetrerat samlag. Vi har även testat att använda glidmedel som hjälp men det har inte fungerat alls. Är det någon mer som har haft såhär under sin graviditet?

2021-11-22
Ankis95
Ankis95
Gravid i vecka 28

Hade samma. Blev inte mycket under graviditeten då jag även var osugen rent generellt. Sluta försöka om det gör ont. För vems skull är det? Antar att du har en partner som inte vill att du ska känna smärta samt känner till andra sätt att tillfredsställa dig. Annars har han mycket att lära!

2021-11-24
KarroK
KarroK
Bebis på 9 månader

Hade exakt samma ! Tyvärr är det kvar efter 3 månader 🙈 jag ska nog uppsöka en gynekolog snart ! Sjukt jobbigt , dock har jag märkt att om man jag sjukt långt förspel gör det lite mindre ont! Men ja det förstår ju mycket ! Tror mycket sitter i huvudet att man tänker att det ska göra ont och så spänner man sig men det är bara min egen gissning på mig själv 💞💞 hoppa dig löser sig för dig

2021-11-23
Gravid anonym
Gravid anonym
Bebis på 4 månader

Åh, jag har inte haft så under graviditet - men ha inte sex om det gör ont! Har haft vestibulit och det var ett riktigt helvete. Kroppen lär sig att det gör ont och nerverna går på högvarv sedan och reagerar även på sådant som inte är smärta. Vidrigt. Så även om det är något som är normalt under graviditet så är mitt råd att inte ha sex om det gör ont, försök att vänta ut det! Kram

2021-11-22
smetana
smetana

Jag och maken har inte haft penetrerande sex sen typ vecka 17-18, så det var ett tag sen. Är extremt trång och svullen och det är helt enkelt inte möjligt att föra in något där nu. Har försökt flera gånger men det gör bara ont, trots extra glidmedel.
Vi kör oralsex och händer så länge, det funkar ju det med. Huvudsaken är ju att det är skönt 😊

2021-11-22
Kajjan
Kajjan
Gravid i vecka 30

Oja! Den sista halvan av graviditeten kände jag mig också väldigt svullen. Vi körde sjukt mycket glidmedel och försökte ändå, klart kändes sjukt mycket men jag körde på ändå några veckor, dock i slutet fick jag så otroligt ont efteråt att jag knappt kunde sitta så då fick vi avstå de sista veckorna. Men är normalt vad jag fick höra från BM!

2021-11-22
AliciaBe
AliciaBe
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...