App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Öppen mun

Hej! Nojig förstagångsmamma här. Har tidigare haft oro om hur bebis andas då det är väldigt oregelbundet samt kortare andningsuppehåll och lite kvävningsljud ibland. Nu är tack och lov den oron till stor del borta tack vare andningslarm och BVC som säger att det inte är någon fara men jag hann läsa runt en del innan om olika sjukdomar på 1177 och läste då nånstans att om en bebis hade en sjukdom sov den med öppen mun. Nu är det så att jag såg att min son öppnade munnen lite när han sov, han har det absolut inte hela tiden men då och då, är det normalt? Försöker inte oroa mig men har såna problem med panikångest.

2021-11-20
AliciaBe
AliciaBe
nyfödd bebis

Min sover också med öppen mun ibland! Dock andas hon inte genom den när vad känt med fingret!

2021-11-23
Gravid anonym
Gravid anonym
Bebis på 4 månader

Min sov med öppen mun redan på bb och de sa ingenting om det 🙂
Om du har panikångest så kan de va en bra idé att hålla dig borta från att googla 🙂 det finns för mycket info som antagligen bara brer på din ångest. Så du inte missar den speciella tiden i början utan kan njuta istället 😍

2021-11-21
Ciccius
Ciccius
Bebis på 3 månader

Båda mina har sovit med öppen mun och dom är fullt friska! Är du orolig prata med bvc igen och beskrivdin oro och hur bebis andas. Dom är där för dig och du ska känna att din oro tas på allvar! Jag tror absolut inte att du har någonting att oroa dig för då bebis kan ha öppen mun nör de sover fast de andas genom näsan, inget konstigt.

2021-11-21
Gumma141
Gumma141
Bebis på 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...