App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Högt BMI

Hej, jag undrar vad era erfarenheter är kring att bli gravid när man har högt BMI och om det påverkar storlek på bebis vid förlossning. Läser för mycket på Google då det är min första graviditet och det är inte alltid lugnande direkt! Att vara tjock OCH gravid verkar vara katastrof för vissa som ska ha mycket åsikter (vet såklart bättre än att ta åt mig av sånt).. så undrar bara, har alla ni med övervikt/fetma förlöst stora barn, eller är det en myt?

2021-11-19
sofia95
sofia95
Bebis på 5 månader

Jag har högt BMI. Som tur är så fick jag nästan inga kommentarer om det. Min pojke vägde 3,9 kg och var 52 cm lång. Tycker att det var normalt.

2022-06-12
Jessiee
Jessiee
Bebis på 4 månader

Tack drottning Zazi för den kärlek och hjälp du visar mig och min familj. Du är verkligen en mamma och jag är dig evigt tacksam. Detta vittnesbörd är ett av de löften jag gav dig och jag hoppas att du får se det.

Min fru är mitt liv. Jag älskar henne med allt jag har. Jag gav henne allt jag kunde ge och visade henne hur mycket jag verkligen bryr mig om henne. hon var också väldigt bra mot mig och våra barn. i själva verket kommer jag att beskriva vårt äktenskap som ett perfekt äktenskap men allt förändrades i oktober 2021. hon blev likgiltig för mig och vår son. Jag frågade henne flera gånger vad som var fel men hon sa ingenting. Gör den långa historien kort, hon lämnade äntligen mig och vår son januari 2022. Jag blev nästan galen, vår son förlorade sig själv. Det här var en mycket hemsk tid för mig. snabbspola fram till förra veckan, jag öppnade upp för en kollega på mitt kontor om mitt problem och han berättade om drottning Zazi, att hon har hjälpt hans vän och räddat hans äktenskap tidigare. Jag tror verkligen inte på andliga saker men jag bestämde mig för att ge henne en prövning. Drottning Zazi berättade för mig orsaken till problemet och kunde få en lösning inom några dagar. Killar min fru är hemma med mig och vår familj är återförenad. För några dagar sedan kom damen som orsakade problemet till oss för att erkänna sina onda gärningar och vädja om förlåtelse. Jag och min fru är dig evigt tacksamma moder Zazi. Här är hennes mejl: queenzazi1000@gmail.com och whatsApp: +447405594942

Snälla killar hjälp dela detta tills det når drottning Zazi och ni kanske också hjälper en vän där ute precis som min kollega gjorde för mig.

2022-06-10
Zixin01
Zixin01

Jag hade ett BMI på 41 när jag blev gravid. Fick gå på massor av extra kontroller och en av läkarna jag träffade ville att jag skulle gå med på att tidig epidural skulle sättas. Jag födde på beräknad förlossningsdag och bebisen vägen 2680g och var 49cm. Jag födde helt utan smärtlindring och upplevde att vården stressade upp mig i onödan om att jag skulle få en tuffare förlossning för att jag är lite överviktig och att barnet därför skulle vara stort.

2022-06-09
Lislus
Lislus
Bebis på 4 månader

Min BM sa att det är risk att man får större barn men mest om du får graviditetsdiabetes. (Och det är ju långt från alla som får det)
Jag har BMI 32 och är nervös över det, men BM var jättebra och sa att det mest viktiga är att försöka röra sig och äta så bra man kan, men att vara snäll mot sig själv är lika viktigt. De håller koll på en och hjälper en när det behövs (upplever jag i alla fall). Lycka till! 😊

2022-05-28
allepandra
allepandra
Gravid i vecka 17

Jag har högt bmi och fick en fullt frisk kille på 3545g och 49,5cm lång, allt gick hur bra som helst.😊

2021-11-20
okänd933
okänd933
Bebis på 8 månader

Jag var överviktig när jag blev gravid och gick upp 25 kilo under graviditeten vilket gjorde mig till fetma nivån, hade jättehögt bmi. Jag fick graviddiabetes vilket även där de skrämmer en att risk för stor bebis är hög. Jag fick en liten kille på 2,7 kilo och 48 cm så för min del stämde det inte. Fullt frisk var och är han. Känner fler som blivit gravida som överviktiga och fetma som fått små och normalstora bebisar. Det kan väl bara hända att det är en risk att få större barn men inte något som har stämt för mig eller de jag känner.

2021-11-20
NewGurl
NewGurl
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...