App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Magdroppar

Var har ni för erfarenhet av Sempers maggropar?

2021-11-08
Marty
Marty
Bebis på 11 månader

Funkar utmärkt, han fick dropparna häromdan och har bajsat 2-3 ggr dageb efter i normal mängd och mår mycket bättre. Dom har aldrig svikit, så jag rek starkt! Kombinera dom med plommon pure.

2022-06-30
Mcs45
Mcs45
Bebis på 9 månader

Det är delade meningar, funkar för vissa och inte för andra.
Det finns inga bevis för att de faktiskt fungerar och det är inte billiga heller.

Vi fick rekommendation att börja ge magdroppar när vi började med ersättning, de sa inte varför men antar att de trodde att lillen skulle bli hård i magen och dessa skulle hjälpa.
Så blev inte fallet - av magdropparna så blev lillen lösare i magen och bajsade mer och grönt, tror jag bytte bajsblöjor 15 gånger per dag medan vi gav dropparna!!! Pratade med bvc och slutade och dropparna och livet blev "normalt" igen.

2022-03-04
Lillaline
Lillaline

Haft det och Minifom. Säger bara Minifom är grym!

2021-11-09
Liii21
Liii21
Bebis på 15 månader

Jag anser ju att både miniform och magdroppar bara är försäljning. En av mina söner hade kolik i 3 månader. Men ärligt talat gjorde dessa droppar o medicin ingenting. O jag vet många som sagt det oxå. Att det inte gör något alls. Så spar dina pengar 🤗

2021-11-09
MrsRoos
MrsRoos
Bebis på 8 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2021-11-09
Inangel
Inangel
Bebis på 9 månader

Hej!

Min 1 månad gammal son har ätit sempers magdroppar i några veckor och jag upplever er att han har blivit lösare i magen av det. Någon annan med samma erfarenhet?

2021-11-09
Inangel
Inangel
Bebis på 9 månader

några av mina har fått väldig magknip av dem, trots att alla säger att de är jättebra. Kan bara konstatera att det finns undantag.
Även gröt med "aktiv bakteriekultur" har ställt till det rejält för de barn som varit känsliga, så det har blivit skrik och panik när man råkat köpa fel sort.

2021-11-08
solskensmamman
solskensmamman

Vår räddare!
Vi började när vår tjej var några veckor då jag delammade. Vi var dock tvungna att byta ersättning 2 ggr då vi märkte att ena inte var bra för henne o den andra blev hon stenhård i magen av.
Magdropparna gjorde susen. Ibland fick man använda pysventil om hon hade svårt men annars fungerade det bra.
Vi slutade ge den när hon blev 5 mån , när hon började med mat , då började vi att ge rapsolja istället o det fungerar. Så det är ett tips sen när det är dags för mat. Dra på lite extra med oljan;)

2021-11-08
Sofieeva
Sofieeva
Barn på 1 år och 6 månader

Vi började med magdropparna när lillan var några veckor. Vi är nöjda och magproblemen blev mycket bättre. I samband bytt vi också ut ersättningen mot en ”sensitive”-variant förstås och nu är det helamning, så det är svårt att säga om det var dropparna som förbättrade magproblemen eller om det var något annat.

Nu är dottern 5 månader gammal så vi bör kunna sluta att ge dropparna nu.

2021-11-08
AmeliefrånMontmatre
AmeliefrånMontmatre
Bebis på 13 månader

Vi fick som råd att ge när vi började med ersättning men det resulterade med att vår lilla bajsade 16 gånger per dag (innan magdroppar 8-9 gånger..)!!!
Jag frågade om vi behövde fortsätta o svaret blev nej, tror de sa att vi skulle använda för att ungen kunde bli hård i magen av den nya ersättningen (jag ammade innan).

Tror de hjälper till med en viss bakterieflora men inget mirakel!

2021-11-08
Lillaline
Lillaline
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...