App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Missnöjd och skrikig bebis

Vår lille kille är snart 5 månader, ända sen födseln har vi haft svårt att tyda vad han vill. Han blir väldigt ofta ledsen och ibland är han helt otröstlig. Vad vi än testar så fungerar de ej. Vi har kämpat med att han ska ta napp, men han vägrar. Man ser hans stora sugbehov men napparna totalratar han. Han har aldrig velat ligga i sin vagn men sele har fungerat ibland. Vi går sönder här hemma att se han så ledsen och att man inte kan hjälpa honom. Ofta skriker han tills han däckar. Vi har pratat med BVC som uteslutit kolik. Är det någon som sitter inne på några tips eller trix för att göra livet lättare för vår lille kille? // uppgivna föräldrar

2021-10-27
MammaJohanna1
MammaJohanna1
Bebis på 5 månader

Min bebis är 3 månader och är också ofta missnöjd och skriker väldigt lätt och mycket. Min bebis vill inte heller åka vagn. Den ändå gången som funkar när han ska åka vagn är när vi kopplar bilbarnstolen i vagnen (eftersom han då sitter mer upp) Han gillar inte att ligga i sin liggdel.

Det vi också har gjort är att gunga honom i vårt babynest. Vi gungar honom ganska mycket så det blir en dragningskraft (tex när man gungar i en hängmatta. Det blir ett sug i magen) som han älskar och blir lugn av.

Sen han vi även köpt nappar som är lite större och som liksom är lite böjd på toppen (vet inte hur jag ska förklara riktigt haha) inte dom napparna som bara är raka, utan dom böjda. Jag märker att han gillar när nappens topp nuddar gomen i munnen!

2021-11-13
Marty
Marty
Bebis på 3 månader

En vän till mig hade samma problem med nappen, ingen fungerade.. men hon har hittat en nu som fungerar, den är som platt under. Bibs couture heter den, provat den?

2021-11-11
Annliss
Annliss
Bebis på 8 månader

Det som har hjälpt oss när vår bebis varit otröstlig är:
Amma -ibland konstant.
Pilates boll. Ojojoj vad vi har guppat mkt på den.
En babysitter som vibrerar. Vi köpte en begagnad för typ 100kr. bästa köpet! Hjälpte att få ut lite fisar på tvären.
Bära i bärsele.
En lampa som ger stjärnhimmel i taket.
Titta i fönstret, funkar både dag och kvällstid.

2021-11-10
pettson21
pettson21
Bebis på 5 månader

Gissar att ni testat att intensivmata och se om det är det som fattas - en rejäl matkoma.

2021-10-27
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...