App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

"Bilstol nr 2"

Tittar på olika stolar nu när dottern ska gå över till nr 2. Vi har haft britax multi tech innan till dom andra men huvudena har bara hängt på dom när dom somnat så den är väl längst ner på listan just därför. Ja kollade på britax swing och dual fix samt beemoo spinfix. Någon har har en sån stol o är nöjd? Eller har ni någon annan o rekommendera?

2021-10-27
Ananas94
Ananas94
Bebis på 11 månader

Vi köpte just en Britax dualfix r2 till vår dotter efter att ha haft Bugaboos Turtle By Nuna (väldigt missnöjda med den). Men Britaxen har hittills uppfyllt alla våra behov, den är dock bara ställbar i 2 lägen, upprätt eller lätt tillbakalutad. De har en dyrare variant med typ 5 lägen tror jag det var. Det känns ju kanske som att det är mer lutning ni efterfrågar om de inte ska hänga med huvudena när de sover. Vår dotter hänger lite i upprätta läget men blir bättre när vi fäller bak.

2021-10-27
BananisJohansson
BananisJohansson
Bebis på 10 månader

Vi har besafe, två olika modeller. Ena passade till basen vi hade till babyskyddet, izi RF X1. Andra är en izi plus x1. Supernöjd.

Har sett bra info kring axxkid. Skulle nog köpa en sån om jag skulle köpa nu.. Hehe
Lite dyr kanske men ungen ska ju sitta i den rätt länge så det är värt det! Vid black Friday kommer säkert någon typ av rabatt om du inte har bråttom ;)

2021-10-27
Lillaline
Lillaline
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...