App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Obehagliga kräkningar

Hej! Jag är så orolig över min lilla tjej och har varit i kontakt med BVC och läkare där men känner att de inte tar mig på allvar… Tre gånger har det nu hänt att min lilla har sovit och sen vaknar hon av att hon får världens hostattack som låter jätteobehaglig. I samband med detta plockar jag upp henne och då kräks hon helt kopiösa mängder med tjockt, vitt/genomskinligt slem. Jag ser hur hon får kämpa upp med det och får samtidigt andnöd när hon försöker få upp det. Varje gång kräks hon ner både sig själv, mig och platsen hon sover på och hon är väldigt ledsen och skärrad efteråt. Men efteråt när vi har bytt om, tröstat och lugnat henne så är hon som vanligt igen. Det hände första gången när hon var två månader, andra förra veckan och tredje igår. Jag blir så rädd efter det har hänt att jag inte kan sova och ligger bara och kollar så hon mår bra och andas. Är det fler som varit med om det här?

2021-10-27
Alexandra Paulina
Alexandra Paulina
Bebis på 5 månader

Hej!! Läste ditt inlägg och kände igen mig precis. Det började så för min son för ett par veckor sedan och kunde inte förstå mig på varför.

Men sedan skrev en kompis att citrusfrukter kunde göra att bebisen får svårt med matsmältningen och sedan jag slutade äta satsumas (åt ca 5st om dagen🙄) så har det inte hänt igen.

Kanske bara är en slump, men ville iaf skriva det till dig.

2021-10-28
Paula Alexandra
Paula Alexandra
Bebis på 4 månader

Ring 1177 och rådgör

2021-10-27
solskensmamman
solskensmamman

Är hon sjuk eller bara kräks hon? Det är ju bra att hon får upp det iallafall. Vår dotter kräktes en del slem när hon var yngre, kanske inte riktigt på nivån du beskriver er situation, men ändå märkbart mycket slem. Jag hittade aldrig någon tillräcklig information om det så frågade en läkare när vi var på Bvc i annat ärende och hon sa att hon inte hört om att fenomenet skulle vara något farligt. Med tiden har vår dotter lugnat sig med dessa även om det vid enstaka tillfällen kan ske.
Men eftersom du skriver att du är orolig så tycker jag att du ska söka igen för att bli trygg med informationen/situationen. Lycka till!

2021-10-27
BananisJohansson
BananisJohansson
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...