App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hgc värde

Hej, nån som har koll på det här med hcg värde. I måndags var jag till bm för ett första besök. Tog ett urinprov som enligt henne visade något svagare utslag än vad som "bör" vara för den vecka jag ska vara i (Panik i hjärnan!!!) speciellt då mina symtom försvunnit typ helt. Hon tog även ett blodprov som jag endast kunnat se resultatet av på 1177, hon hinner nämligen inte kontakta mig förens början av nästa vecka vilket inte gör oron mindre. Fick igår morse + under dagen en lite mindre blödning så jag tänkte ju direkt utifrån urinprovet att det är missfall. men idag är det bara pyttelite brunt. Om det är rätt räknat går jag in i v. 9 idag, i måndags alltså v. 8(7+5). Mitt hcgvärde var 139225 IE/l* Försökt att googla men då står liksom värdet i någon annan enhet än ie/l? Finns det nån som kan avläsa?

2021-10-27
Rosatoffleor
Rosatoffleor
Gravid i vecka 14

Hoppas det går bra :) utifrån tabellen ser det ju normalt ut vad jag kan tolka! Stort lycka till!

2021-10-27
Sonele
Sonele
Gravid i vecka 16

Jag ringde igår och sa att jag börjat blöda. Fick till svar att invänta svar på blodprovet. Kommer att få göra ett tidigt UL oavsett vad blodprovet visade. Så det jag tänkte mest på nu är kring värdet, om det ligger omkring det värde det bör vara trots att värdet på urinvärdet var lägre.

Har tagit flera g-test hemma för jag har haft så svårt att verkligt förstå att jag är gravid. Har en otroligt tuff graviditet bakom mig för 10 år sen där jag spydde o h mådde illa konstant från v5 tills förlossningen. Nu har jag mått pyttelite illa,så svårt att förstå att det är på riktigt.

Sista provet jag gjorde hemma visade ett svagare streck än det förra gången så redan då blev jag ju orolig. När då bm sa att värdet var lägre än det borde bröt jag ihop lite. Därför jag funderar på hcg-värdet från blodprovet.

2021-10-27
Rosatoffleor
Rosatoffleor
Gravid i vecka 14

Hej.
Mitt urinprov visade också svagt i början av graviditeten, och precis som du skriver så blödde det lite med, minns inte vad blodprovet visade men jag har idag 2 grabbar på 9 år 🙂

2021-10-27
Tvillingmamman12
Tvillingmamman12
Gravid i vecka 27

Det är jättevanligt att blöda lite bruna flytningar. Hade detsamma i min v8. Men är du orolig så kolla upp det.

2021-10-27
Var89
Var89

Enligt https://medisera.se/graviditetstest-via-blodprov/ kan man ha mellan 36000-170000 i vecka 8 Så ditt värde låter väl alldeles rimligt :)

Kolla upp blödningen om du känner dig osäker!

2021-10-27
Sonele
Sonele
Gravid i vecka 16
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...