App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

6,5 månad gammal och vänder sig inte

Hej! Min kille är 6,5 månad och har verkligen noll intresse av att vända sig från rygg till mage. Han har länge kunnat vända sig åt sidorna, men längre än så försöker han inte trots att jag lägger leksaker vid sidan om honom som han inte kommer åt t.ex. Lägger man honom på mage så vänder han sig direkt tillbaka till rygg så han visar inte heller något intresse av att försöka ta sig framåt eller krypa.. när började era småttingar med det här? Känns som att det inte går att få honom att träna på det heller då han bara vill ligga på rygg eller helst sitta upp..

2021-10-26
Linnsofia
Linnsofia
Bebis på 7 månader

Kommer inte riktigt ihåg hur det var med att vända sig men min äldste pojke började inte krypa innan han var 11 månader och han var nog 21 månader innan han började gå.

Mina 2 anddra tjejer har varit mycket snabbare med det men sen har ju de haft förebilder.

2021-10-29
ma78
ma78
Barn på 3 år och 11 månader

Samma här, har en lika gammal pojk som alltid ogillat att ligga på mage eller rygg. Han lärde sig sitta tidigt så nu är det ännu värre, nu vill han ju BARA sitta upp förstås. Han har vänt sig från rygg till mage enstaka gånger men aldrig från mage. Han kämpar emot med alla muskler när vi försöker hjälpa honom att rulla från mage 😄 Han är helt immun mot våra försök att locka med leksaker. Men idag så vände han sig helt plötsligt om (från rygg då) bara helt av sig själv.
Jag har varit stressad över att han inte kan vända sig men försöker att släppa det. Det kommer ju lösa sig förr eller senare. Din bebis har säkert fullt upp med någon annan utveckling, kanske han jobbar mycket med språket eller nåt annat?

2021-10-28
Madde0987654321
Madde0987654321
Bebis på 7 månader

Min som vände sig när han var 3,5 månad och vägrade därefter ligga på rygg. Han började åla vid 5 månader kanske. Men sen började han inte krypa på knäna riktigt förrän han var typ 10 månader! Vissa grejer tar nog bara tid för olika barn.

2021-10-27
Piglet89
Piglet89
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...