App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Det förbjudna att önska sig en dotter.

Jag har fått 4 pojkar, en av dom är en ängel. Så det känns ännu mer förbjudet för mig att känna att jag vill ha en dotter. Innan jag plussa så fick jag en känsla att det låg en Maja i magen. Precis samma känsla fick jag med min första födda, fast då bara visste jag att det var en Liam. Vi fick ett snabbt ultraljud för två veckor sen där jag också bara sa det är en tjej och samma på kuben när jag fick en klar bild nuben. Men igår började känslan ändras. Pappan och jag har varit överens om att inte heller ta reda på könet utan ha det som en överraskning. Jag undrar lite om någon annan känt så här och kunnat lita på sin känsla? Vet ju att när väl bebisen ligger på bröstet så spelar det ingen roll . Men behöver bolla lite tankar.

2021-10-26
NattaD
NattaD
Gravid i vecka 19

Hej,

Jag fick en känsla att jag bar en flicka, men på UL fick jag veta att det var en pojke (BM sa att hon 'trodde' att det var en pojke). Jag har varit lite mer lutad mot en flicka och det tog 2 dagars tid att ställa om mig. Men det är min bebis oavsett kön och nu är jag beredd på att ha antingen eller. Jag har namn till både en pojke och en flicka. Precis som du nämnt, när bebisen läggs på bröstet kommer det inte spela nån roll.

2021-10-26
Var89
Var89

Hej Natta,
Jag kände tvärtom. Alltid velat vara en mamma till pojkar men när jag plussade och fick reda på att det var en flicka blev jag ledsen. Kände mig skamsen att jag var ledsen men det hade att göra med annat( familjerelationer osv) Man har rätt att känna, reagera och hoppas men som du säger när barnet väl kommer är det det bästa som hänt, oavsett kön. Älskar min dotter över allt annat och kan inte tänka mig någon annan nu..

2021-10-26
ARKJ
ARKJ
Barn på 2 år och 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...