App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Blodigt/slemmigt barn på bröstet

Får panik av tanken på att direkt efter att barnet kommer ut helt blodig och slemmig ska jag få upp honom hud mot hud?! Hur gjorde personalen för er, torkade de av ordentligt innan? Kan man be om det, och vad har personalen för reaktion då? Känns så extremt ytligt av mig men tycker det känns vidrigt

2021-10-24
Asdf123
Asdf123
Gravid i vecka 33

De torkade av det värsta på vår tjej , fanns lite blod kvar på huvudet bara. Annars var hon så fin så :)
Inget man tänker på när man ligger där.

2021-10-25
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 10 månader

Du kan säkert efterfråga det, men gör det i god tid innan det är dags att krysta. Sen är risken att de bara lyfter upp kladdig bebis på ditt bröst på rutin.
För min del tyckte jag inte att det var ett problem. De torkade inte av något av mina två barn innan jag fick upp dem på bröstet. Så både de och jag själv var täckta med slem, blod och avföring. Men ja, det gjorde ingenting för min del.

2021-10-25
Suspish
Suspish
Bebis på 1 månader

Jag har fött tre barn och vid alla tre förlossningar har de torkat av bebisen innan. Alltså direkt hen kommer ut har de en handduk redo som de torkar av bebis med. Medan en bm torkar så knäpper den andra upp din sjukhusrock sen sätter de bebis direkt på ditt bröst. Hen är varken slemmig eller blodig då.
Jag har iaf inte varit med om att bebisen är det! 🌸
Men är du orolig över det kan du definitivt säga det till bm när du är på förlossningen, att du vill att de torkar bebis först. Eller att du skriver det i ditt förlossningsbrev!

2021-10-24
nanni2
nanni2
Bebis på 3 månader

Det kan du nog be om utan att skämmas :)

Personligen kommer jag inte ens ihåg hur de gjorde, var så glad när jag äntligen fick hålla i min bebis att sådana detaljer inte riktigt registrerade.

2021-10-24
midvinter
midvinter
Barn på 2 år och 10 månader

Eftersom jag inte skrivit något i om det i mitt förlossningsbrev så frågade personalen på bb om jag vill ha upp bebis på bröstet direkt när den kom ut eller inte :)

2021-10-24
2bebis
2bebis
Gravid i vecka 28
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...