App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Föda i Jönköping

Hej! Jag undrar om det är någon här som nyligen har fött barn på Ryhov i Jönköping? Jag har bf 8/11 och börjar undra lite hur ryhov ställer sig med BB och om pappan t.ex skulle ha förkylningssymtom osv. Tacksam för svar då de börjar närma sig och vill ju självklart att pappan ska kunna närvara

2021-10-17
Annawikstrm
Annawikstrm
nyfödd bebis

Hej!
Jag födde i Jönköping 5/9 i år. Jag låg inne 4 nätter i eget rum (olika rum men ändå ensamma) och min sambo fick vara med från inskrivningen till hemresan. Han fick även gå ut och röra på sig och komma in igen. Covid test togs på oss båda, såklart.
I och för sig var detta bestämt i förväg och de visste att vi behövde ett eget rum, annars är det väl mån av plats.
När bebis fötts fick vi sova i förlossningsrumnet första natten innan BB men det var inga problem alls.
I övrigt tyckte jag det var bra. Personalen var underbar trots att jag kanske var lite otrevlig under förlossningen 😅

Lycka till 😊

2021-10-25
89AnnaB
89AnnaB
Bebis på 2 månader

Födde vårt barn 13/10 på ryhov, när man kom in på förlossningen gjorde de ett covid-test men de sa aldrig något så vi utgick från att testet var negativt, vilket sen visade sig vara det. Han fick hänga med till BB i mån av plats. Just då fick han inte hänga med pga. Platsbrist och då var klockan ca 10. Men efter lunch var det många som skrev ut sig och då fick han komma tillbaka vid runt kl:16. De prioriterade främst förstföderskor och därför fick han komma in igen. Han stannade en natt för sen fanns det inte plats och då valde jag att åka hem också. Annars blev vi väl omhändertagna och alla som jobbade där var grymt duktiga så vi är väldigt nöjda med vår upplevelse! :)

2021-10-25
Lind20
Lind20
Bebis på 1 månader
2021-10-18
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 38

Lärkan9 beklagar verkligen :( ❤️
Men det är så att Eksjö tillåter inte partner med vid UL iaf inte i somras när jag var där och Värnamo ska jag på TUL nu om 2 veckor så då ska jag dra med min make helt klart.
Sen vet jag bara för jag va inne på kontroll när jag va gravid med min dotter för typ 1.5 år sedan i jkpg o då fick ingen följa med in om det verkligen inte var förlossning på gång.
Vet inte om restriktioner på sjukhusen är ändrade nu och partner får vara med på BB..

2021-10-18
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 38

Födde på ryhov i augusti och då var en frisk partner tillåten på förlossningen samt på bb i mån av plats. De tog covid-test på oss båda. Verkar vara likadant nu enligt 1177 😊 Lycka till med allt!

2021-10-18
Julli97
Julli97
Bebis på 3 månader

Okej, aa de kanske är lite annorlunda.. usch vad ledsamt och all styrka till dig

2021-10-17
Annawikstrm
Annawikstrm
nyfödd bebis

Kvinnokliniken på Ryhov är den enda kliniken som inte tillåter att partner följer med vid ultraljud osv. Eksjö och Värnamo tillåter detta vad jag hört. Vet ej hur de ställer sig till övernattning i dagsläget.
Jag ska imorgon göra ett avbrytande av min graviditet (v 16) pga sjuk bebis. Min partner får följa med och sova över om det behövs, men kanske är det annorlunda då detta är en tragisk händelse 😞.

2021-10-17
Lärkan9
Lärkan9
Gravid i vecka 22
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...