App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Först positivt sen negativt.

Vi försöker skaffa ett syskon och jag slängs just nu mellan hopp och förtvivlan. Tog ett rfsu test i morse, tyvärr inte med morgon urin med nästkommande efter de och de visade svagt positivt men tydligt så man ser på bild när man fotar. Ville testa igen men hade inga test hemma så gick till apoteket och köpte ett digitalt, gick hem och tog nu även detta dock med mer utspätt urin. Det visade INTE GRAVID… så nu vet jag inte vad jag ska tro? Någon som varit med om samma som sedan varit gravid? Hoppas någon kan stilla min oro!

2021-10-15
Lillemor4
Lillemor4
Bebis på 14 månader

Hej! Det var liknande för mig. Tog ett rfsu test som visade svagt positiv och samtidigt ett test jag fått från sjukhuset som visade negativt. Gjorde samma dagen efter som gav exakt samma resultat. Avvaktade då två dagar och tog enbart ett clear blue. Det visade positivt. Har bf om 10 dagar 😊 hoppas det visar positivt för er på nästa test.

2021-10-16
Lollo222
Lollo222
Bebis på 1 månader

Blivit samma grej för mig. Fick ett svagt streck torsdagskväll och blankt med dagens morgonurin. Misstänker tidigt missfall :( Bim på tisdag eller onsdag så antar att mensen kommer då. Hur har det gått för dig?

2021-10-16
ratatouille19
ratatouille19
Gravid i vecka 11

Hej,

Jag har faktiskt inte varit med om detsamma, men jag skulle tro att det beror på att din kropp inte riktigt har hunnit bygga upp tillräckligt med garvhormoner, alltså en svag linje vid första test och 'inte gravid' vid den andra med utspädda urinen. Koncentrationen av gravhormoner räcker inte nämligen. Ju längre man går in i graviditet desto mer sannolikt blir det att få en tydligare starkare linje på teststickan. Vänta några dagar till innan du tar ett till test och gärna med morgonurin eller ospädd urin. Lycka till!

2021-10-15
Var89
Var89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...