App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Filt eller täcke?

Hej Min snart 3 månaders sover i sin spjälsäng med två tunna filtar, en som andas mer och en i bomull. Även lägger jag en värmekudde precis innan jag lägger henne för att det ska vara varmt i sängen. Nu börjar det bli kallare och våra element är inte igång än i vår lägenhet och jag vågar inte lägga henne under täcke än eller borde jag kunna det? Vad sover era bebisar med?

2021-10-12
Mariaaa
Mariaaa
Bebis på 3 månader

pyamas med fötter och filt brukar räcka😊 jag la filten i påslakan så det blev extra mysigt när han var pytte. Vek in nederkanten under madrassen så det inte kunde hamna över huvudet. Nu har han täcke men brukar fortf fästa nederkanten, han sparkar av det om han blir varm!

2021-10-13
Piglet89
Piglet89
Bebis på 12 månader

Min kille har ibland fått ha sitt egna täcke, Ikea, och nu har jag ett dubbeltäxke som vi delar på.

Det jag har märkt är att han blir lätt varm med sitt egna täcke och då får han endast ha täcket när det är kallt och bara i blöja.

Med mitt täcke kan han även ligga i pyjamas utan att d blir för varmt.

Första 3 månader va det bara filt som går att andas genom.

2021-10-13
NewGurl
NewGurl
Bebis på 5 månader

Hej!
Min son är 5 månader gammal och sover i sovpåse sedan september. Han har pyjamas på sig och vi använder sovpåse från Ikea. Super smidigt och jag slipper stressen med att "vad händer om han drar på sig filten". Ikea har olika storlekar så ni kan välja en som passar just för er.
Kanske något för er också?❤

2021-10-13
AndiMamsen
AndiMamsen
Gravid i vecka 36

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2021-10-13
AndiMamsen
AndiMamsen
Gravid i vecka 36
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...