App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Konstig känning i höfter

Hej kära mammor, Har ni någon gång under er graviditet, särskilt i senare skedet, upplevt en konstig 'elström' känning precis ovanför höfterna och under bröstet? Jag kan inte riktigt förklara ordentligt men det är en obehaglig känning som uppstår då och då. Jag har svårt att fatta om det är bebisen som sparkar och rör sig eller nåt annat. Det är inte ömhet i magen jag pratar om, vilken jag också har förresten. Detta är något annorlunda.

2021-10-11
Var89
Var89
Gravid i vecka 37

Tack Msimonetti. Tror att det faktiskt är samma sak. Nu när du nämner så inser jag att jag får samma känningar i bäckenet ibland. Trodde att det var bebisen men det känner jag i bröstet, lite nedanför bröstet och svanken. Och då undrar jag om det är nåt annat.

2021-10-11
Var89
Var89
Gravid i vecka 37

Jag vet inte riktigt om det är samma, men jag hade något liknande. På mig fick jag som ilande stötar ner mot ljumskarna och ibland höften. Det var helt ofarligt, men väldigt obehagligt och jag slapp det endast om jag låg ner. Dessa ilningarna kom och gick i perioder i slutet av min andra graviditet,men som sagt, ingen fara, bara en obehaglig känsla för en själv.

2021-10-11
Msimonetti
Msimonetti
Bebis på 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...