App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Svåra sömnproblem v.39

Hej. Jag är nu i v.39 (38+1) och har under senaste veckan haft problem med sömnen, inte nog med det utan det har eskalerat. När jag väl går och lägger mig så känns det som om att kroppen går på högvarv medan huvudet är helt slut… Tar ca 2-3 timmar innan jag somnar och efteråt vaknar jag minst 1 gång i timmen. Så otroligt störande! Jag kan inte somna under dagarna heller, spelar ingen roll om jag är helt slut. Har ni vart med om samma sak och har tips på vad som kan hjälpa? Mår inget bra alls. Tack på förhand! Mvh En utmattad tjej

2021-10-10
19maddis97
19maddis97
nyfödd bebis

Jag har samma problem, sover med stödstrumpor och halva natten halvsittandes i sängen . Kan inte ligga på rygg sedan flera veckor tillbaka så vänder från sida till sida. Har en amnings kudde som jag flyttar runt i sängen och hittar ibland tillfälligt sköna lägen.. bara hålla ut och tänka på målet!

2021-10-11
Oldie
Oldie
Gravid i vecka 39

Jag har haft samma problem på sistone. Jag brukar somna direkt för det mesta men kan inte sova jämnt. Jag vaknar flera gånger under natten och ibland kan inte alls somna om. Trötthet har varit en jämn del av graviditet nu och kanske fortsätter framöver. Ta gravmassage eller fotspa så känner du dig lite mer avslappnad. Eller om du inte orkar gå ut i detta skede (v39) så kanske kan din partner massera nacken och axlarna innan läggdags.

2021-10-11
Var89
Var89
Gravid i vecka 37

Hade samma från vecka 25 typ. Det enda som funkade för mig var att försöka vila när jag va trött även på dagarna. Håll ut, det är jobbigt men snart har du din lilla plutt 😃

2021-10-11
Ciccius
Ciccius
Bebis på 2 månader

Jag köpte en stor kudde, ser ut som en nackkudde fast lika stor som en människa. Det funkade för mig men vet att det inte gör för alla så testa vanliga kuddar som du har hemma först och se om det hjälper att lägga dem lite olika tills du hittar en skön sovställning.
Jag sov med stödstrumpor, det hjälpte musklerna i benen att slappna av.

Snart är det dags att föda så det är nog lite av kroppen som gör dig redo, när barnet väl kommer kan du få vakna varannan timme för att amma/flaskmata ;)

2021-10-11
Lillaline
Lillaline
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...