App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bada

Hej, vad har ni för rutiner när ni badar eran bebis? Vilka produkter använder ni?Olja i vattnet/ smörja in efteråt etc. 😊

2021-10-10
Annn93
Annn93
Bebis på 1 månader

När vår tjej var bebis så hade jag olja. Tills hon kunde sitta upp i baljan själv. Då blev det halt. Sen har jag kört på olika badskum från apoteket. Mest för att hon ska tycka det är kul med lite skum. Tror inte på att använda för mycket produkter. Har smörjt in henne med lite olja innan bad på benen ibland för att hon vart torr, för att skydda huden mot vattnet. Blir badning här nästan varje dag 😅

2021-10-11
JosefineTeng
JosefineTeng
Barn på 1 år och 7 månader

Vi har alltid olja i badvattnet och oftast så tycker vi att det räcker så. Vi har dock en duschkräm för bebisar som består av olja typ som jag använder till hans hår ibland.

Ibland smörjer jag efteråt om jag tycker han är extra torr och då använder jag decubal basic som följde med i en babyboxarna vi fick. Men oftast tycker jag det räcker med oljan i vattnet, den gör han mjuk i huden. Vi badar inte han varje dag, så dagarna mellan baden smörjer jag han med decubal morgon och kväll! 🌸

2021-10-10
nanni2
nanni2
Bebis på 3 månader

När han var nyfödd : barnängens barnolja i vattnet och tvättade rent han med det vattnet med en tvättlapp. Efteråt lotion (minns ej namnet). Badade 2 ggr i veckan. Lotion varje dag då jag har en torris. Använde baby olja på huvudet dagligen ett bra tag också.

Nu, sedan 1 månad tillbaka: barnängens eller libero barnolja i vattnet, libero babywash. Tvättar rent honom med det med en tvättlapp. Libero lotion efter bad. Använder endast libero lotion på hans huvud vid behov. Badning 2 ggr i vecka.

Nu: börjat öka till 3 badning ar per vecka och någon gång en dusch tillsammans med mig och samma rutin enligt sista ovan.

Libero lotion fungerar otroligt bra på min pojk ❤️ fet och bra!

2021-10-10
NewGurl
NewGurl
Bebis på 6 månader

Vi använder libros eller någon annan babyolja i vattnet. Smörjer inget efteråt eftersom det inte behövs. Har det behövts har vi smörjt med bavyolja bara. Badar 1ggr/veckan oftast. Tvättar dock händerna och runt halsen dagligen med lite vatten.

2021-10-10
Maandiiis
Maandiiis

Använder liberos babyolja i vattnet, smörjer även in kroppen med babyolja i badet om barnet är väldigt torrt. Räcker inte de använder jag decubal :)

2021-10-10
SandraM
SandraM
Bebis på 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...