App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Nattsömn 6månaders bebis

Hej alla! Hur sover era 6månaders bebisar? Min dotter har den senaste tiden snurrat och masat bedrövligt mycket. Hon vaknar fortfarande 2 gånger om natten för lite käk (hon har fått ersättning sedan dag 1) men nu ibland får jag ge henne oftare än så just för att hon inte kan somna om annars. Är detta vanligt i denna ålder? Det är säkert otroligt olika från barn till barn men jag är mest nyfiken på hur ni andra har de! Detta är mitt första barn så det är så nytt för mig :)

2021-10-08
Hannalinnéa
Hannalinnéa
Bebis på 6 månader

Hej
Vår son snurrar och har sig till förbannelse, när de börja avta lite brukar jag lägga mig sked och klappa över rumpan å låret, då tar de bara nån minut. Han är oxå uppvuxen på ersättning. Det är nu sista 1.5 veckan han slutat vakna på natten för mat. (Innan var det 1-2 gånger per natt) Han blir 7 månader om 2 dagar. Han får en flaska innan de är dags att sova.

2021-10-12
40årmamma
40årmamma
Bebis på 7 månader

Det är vanligt att det blir oroliga. Vår tjej började sova oroligt runt 7 månader, dag som natt. Och då var jag inne hos henne kanske 7-11 ggr per natt korta stunder och sen kunde jag sitta där i upp till två timmar när hon helt plötsligt var klarvaken. På dagen vakna hon av minsta lilla. Hon sov knappt något dagtid vissa dagar. Jag gick på tårna hela tiden 😅 allt för att hon skulle få sova. Tips är att lyssna på rullavagn podden. Där finns avsnitt om barn och sömn. Rätt intressant. Brukade lyssna på den när vi var ute på promenad och hon sov u vagnen.

2021-10-11
JosefineTeng
JosefineTeng
Barn på 1 år och 6 månader

Min bebis blir 6 månader nästa vecka! MEN jag tycker det är så svårt att förklara hur våra nätter ser ut, får konstant frågan av anhöriga om hon sover bra på nätterna osv. MEN BRA I FÖRHÅLLANDE TILL VAD? 😂 vissa nätter vaknar hon konstant medans andra nätter är smidigare. Brukar alltid amma henne tillbaka till söms, tycker det går fortast. Jag lägger henne för natten cirka 20.00 och vi går upp på morgonen allt mellan 6-9. Sen kan hon ha vaknat 15 gånger under den här tiden och vissa gånger bara 2 🤷‍♀️

2021-10-10
Månemamman
Månemamman
Bebis på 6 månader

Vår son på nio månader vaknar fortfarande flera gånger per natt för amning. Det var vid sex månader han ökade från att vakna en gång per natt till flera gånger. Det är vanligt att de vid den åldern behöver mer trygghet då det händer väldigt mycket i deras utveckling.

2021-10-09
KarroK
KarroK
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...