App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

BB Malmö eller BB Lund?

Hej hej, Jag undrar om det är någon som har erfarenhet av att föda på MAS i Malmö respektive i Lund? Tacksam för svar :)

2021-10-08
Juliajulia
Juliajulia
Bebis på 1 månader

Hört bra och dåligt om båda, tror det beror på personal och situation. Fött båda mina i Lund och varit nöjd.
Något som faktiskt är viktigast i mina ögon är kemin mellan dig och barnmorskan. Våga säga att du vill byta om det inte känns rätt, det är DIN förlossning och det viktigaste är att DU känner dig trygg och säker. Jag hade tur båda gånger, särkilt andra, och fick personal som förstod mig och mina behov. Och läs på innan så du vet vad som händer och ska hända genom hela skedet. Födde för tidigt första gången och visste inte riktigt vad som väntade då jag inte hunnit läsa på (hann ändå inte tänka så mycket, allt gick så fort). Andra gången hade jag sett Asabeas föreläsning om förlossning och dessutom sett flera lugna förlossningsvideor där mamman var i full kontroll och det stärkte mig inför min andra!
Vad som än sker och vart det än blir önskar jag dig all lycka i världen och hoppas det blir en fantastiskt positiv upplevelse!

2021-10-11
Edenofsweden
Edenofsweden
Barn på 1 år och 6 månader

Födde i Malmö och hade bara läst massa negativt om de men oj så fel! Om jag skulle ge betyg så skulle de få 10/10! Fantastisk personal ☺️

2021-10-10
Versti
Versti
Barn på 1 år och 6 månader

Födde i Lund och hade en vännina som födde i Malmö några dagar efter mig och allt negativt hon hade att säga hade jag att säga positivt. Så kommer jag föda igen kommer jag välja Lund igen , utan att tveka!

2021-10-10
FamS9
FamS9
Barn på 1 år och 6 månader

Tack så jättemycket för ditt svar! :)

2021-10-09
Juliajulia
Juliajulia
Bebis på 1 månader

Jag födde i Malmö och är så nöjd med det. Jag hade verkligen bästa barnmorskan och undersköterskan med vid förlossningen som var så duktiga, peppande men ändå lugna och harmoniska. Får jag fler barn kommer jag alla dagar i veckan vilja föda i Malmö igen.

2021-10-08
ElinJosefine
ElinJosefine
Barn på 1 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...